Walpaper birleştirmeden direk tık ve yükle:
İndir
Ekran Görüntüsü:
Windows 7 Türkiye Teması(Hazır Kurulu)
:D neresi mi arkaplana bak bakalım :D
:D neresi mi arkaplana bak bakalım :ya bu olay nerden çıktı anlamadım. resmi değiştirince tema mı olurmuş? nerde görülmüş anasını satim. zilyon tane win7 teması diye dosya var koyuyorsun sadece resmi değiştiriyor bide şeffaf kenarların rengiyle oynuyor o kadar. sizde bi resim değiştirip tema diye koyuyorsunuz sonra....
daha iyisini yapta görelim
harbi ha bu ne bi kız kulesini koymuşsunuz ne demek istiyorsunuz biz turklerin aklı fikri karı kızmı... akıllı olun adam olun guzel temalar koyun hasta etmeyin adamı :D:D
bende katılıyorum uGur.uk arkadaşımıza..burada herkes tema yapabilir..hele bu temalar çok basit..biraz emek harcalayarak yapsanız konu açsanız daha iyi olabilir..en azından photoshop da kendiniz resim yapın 20-30 tane,aynı kategori de toplayınız ve bize öle sunum yapsanız daha iyi olabilir..
e benle ne uğraşıyosunuz ben yapmadım sadece resimleri birleştirdim temayı hazır hale getirdim
bu ne heaah ama yinede ugraşmış arkadaş çok ugraştınmı google dan bu resmi bulmak için emegine saglık :))))
Bu Temayı Microsoft Yaptı Allahım Sen Bana Sabır Ver Konuyu Kitleyin Anlamıyosunuz yha!
e benle ne uğraşıyosunuz ben yapmadım sadece resimleri birleştirdim temayı hazır hale
ya ben sizinle falan uğraşmıyorum.., uğraşmam da..
yorum sadece bu..her kafan farklı ses çıkabilir ,bu doğaldır..böle uğraşmak falan dersen olmaz..arkadaşlarımıza bakıyoruz 1 konu için saatlerini günlerini uğraşıyorlar..bu böle olmalı..senin yaptığına bişey demiyorum..beni yanlış algılama..uğraştığımda youk..
emin ol bu windows7 yi kurup kullanan birisi bu gibi temaları çook kolay ,basit şekilde yapabilir..farklı sitelerde farklı tema da bulabilir..
bizim chip.com.tr sitemizde böle temaların yerine diğer sitelerden daha iyi temalar olması gerekiyordur..bu tema da eminim ki diğer temalardan iyi değill..
yine de teşekkür ederim ben..çalışmalarının devamını dilerim..
benden sze tavsiye kendi temanızı kendi rewsimlerinzden oluşturup keyfini sürün derim illa microsoft mu theme yapacak windows 7 de bu özellik destekleniyor bildiğiniz gibi
arkadaşalr niye bu tartışma onu anlayamıyorum bak arkadaşımız emek harcamış sizlerle bişiler paylaşmış. Teşekürler arkadaşım. bende sizlere Bazı Resimler i buradan paylaşayım. Güzel tema bulursanız indirirsiniz.