Ben Windows 7 32 bit kurmak istiyorum sistemimim özellikleri
İntel pentium dual core 1.80ghz 1.80ghz çift çelirdekli
1GB Kingston 667mhz RAM
80 GB Seagate HDD 7200rpm
paylaşımlı 251 mb intel onboard ekran kartı 64 mb kendisi 187 mb paylaşılan sistem belleği
İşletimsistemi Vista Starter orjinal
Sizce beim için stabil çalışacak İşletim sistemi hangisi
Windows 7 ultimate 32 bit kurabilirmiyim
- 1
- 2
Win 7 Home Premium kurabilirsiniz.
home premium kaç mb ram yer aero kapalı iken
https://www.chip.com.tr/forum/win ... 184-mb_t165085.html
Merak etmeyin az harcıyor isterseniz kendinizde azaltabilirsiniz :D
ram kullanımını kendim nasıl düşürebilirim
ctrl+alt+del kombinasyonunu kullanarak görev yöneticisini açın ordan bulursunuz ama dikkatli olun bu konusda google dan araştırma yapabilirsiniz
Bence kurmamalısın.Ama Win7 vistadan daha stabil.Win7 ve vistaya ne kadar çok ram verirsen o kadar çok hızlanır.Oyun derdiniz yoksa Linux kurun.Ama oyun oynayacağım dersen Win7 ultimate kur.Win7 sürümleri arasında hepsi aynı rami harcar.Sadece Home Basic ve Starter'ın bazı özellikleri olmadığı için stok halde daha hafiftir.
şimdi ben diyim hangisi kurayım home premiummu ultimate mi
Eğer Windows 7 kuracaksan Home Premium yeter. Sanırım zaten yüksek performans isteyen oyunlardan oynamayacaksınız. Windows 7 kurup arada bir bakım yaparsan bir sorun olmaz:
https://www.chip.com.tr/forum/sis ... rtirma_t214720.html
hangisi daha çok kasar premiummu ultimate mi bir tek gta 3 oynıcam yani oyun derdim yok
home premium 1024 üzerinden kaç mb ram yer boşta aero açıkken
Ben Windows 7 32 bit kurmak istiyorum sistemimim özelliklerikur gitsin kendin elinde nevarsa dene ondan sonra kararı kedin ver eniyi yanıtı böyle bulursun.
İntel pentium dual core 1.80ghz 1.80ghz çift çelirdekli
1GB Kingston 667mhz RAM
80 GB Seagate HDD 7200rpm
paylaşımlı 251 mb intel onboard ekran kartı 64 mb kendisi 187 mb paylaşılan sistem belleği
İşletimsistemi Vista Starter orjinal
Sizce beim için stabil çalışacak İşletim sistemi hangisi
home basic çok daha az kasar daha az ram harcar
Home basic'in özellikleri çok kısıtlı,ama ben özellik istemem çalışsın yeter dersen de birşey diyemem :D Home premium önerim.
ben görsellik ve media center arıyorum çok kasarmı home premiumda pc 20 saniyede falan açılırmı
https://www.chip.com.tr/forum/win ... -nedir_t149338.html
Bu linklerden bilgi alabilirsin.
20 saniye? :O Zor :D Kasmaz :D
hangisi daha çok kasar premiummu ultimate mi bir tek gta 3 oynıcam yani oyun derdimUltimate daha çok özellik barındırır ama bizim işimize yaramayacak özellikler. Eğer yalnızca GTA 3 oynayacaksan pek fazla düşünmene bile gerek yok aslında.
Aero açıkken boşta Ram kullanımı ise hangi programların yüklü olduğu ve arka planda çalıştığına bağlıdır.
sen sistemini yenile eniyis imkanın varsa yok yeniliyemem ozaman al 3GB daha ram yükle 64 bit
home premium bak keyfine.
sistemde şuan bi değişiklik yapamam windows 7 home premiumda aeroyu kapatınca 7 home basic kadar mı ram harcıyor bunu öğreneyim yarın bayramdan sonra format atcam
anakartım foxconn 45gm sorun çıkarırmı
- 1
- 2