Konumla İlgilendiğiniz için teşekkürü Bir borç bilirim... Sorum Şu dur...Yeni bir Leptop aldım Acer Aspire 5745G serisinden Özellikleride şunlardır.*İntel Core İ5-430M Processor 2,26GHZ 3Mb L3 cache*Nvıdıa Geforce GT 330M 2651MB TurboCache*4Gb DDR3 Ram*500 Gb S-Ata Hdd*Windows 7 Home Premium 64 Bit İşletim sistemi<
e benim kullandığım programlar olsun elektronik programlayıcım olsun Xp uyumlu.Ne wista nede W7 driverleri yok ve de Programlarım yok Bunun içinde Xp mode kurmak istiyorum ama kafama takılan birkaç sorun var.Bu konu hakkında baya araştırma gerçekleştirdim ama genede bir kaç yere daha sormak istedim...-İnternette diyorki Bu özelliği kullana bilmek için Virtualliztion Teknoloji özelliği olması gere ve benim işlemcimde galiba bunu desteklemiyor. A<p
konular kafama takıldı bu konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlar var ise bana yardımcı olurlarsa cok sevinirim umarım derdimi anlata bilmişimdir. Okuduğum okulda neredeyse herkes bu sorunu cekiyor herkes isyanda Pc ler yeni oluncada Xp driverleri çoğunun yok.İnsanlar zor durumda kalıyor.
Windows 7 Ultimate 64Bit Xp Mod İle İlgili...
meraba ustam bendede core 2 quad q8200 işlemci var bende kullanmak istedim ama dediğiniz gibi sanallaştırma teknolojisi yokmuş ve bana en saçma gelen pentium 4 ün bile sanallaştırma teknolojisini desteklemesi size bi alternatif önerebilirim iki işletim sistemi kullanmanız C: sürücünüzü mesela 250 gb ise orda 20 gb ını ayırın şöyle yapın c: 230gb, d: 20gb, e: 250 gb gibi sonra 20 gb lık bölüme xp 32 bit kurun (64bit kurmayın boşuna programlarınızdan yine hata alabilirsiniz üstelik tr dil desteği yoktur.), isterseniz xp çalışan cd tarzı bişey kullanabilirsiniz cd üstünden açarsınız xp yi, isterseniz 2gb lık bir flash belleğe kurabilirsiniz xp yi, ya da o programlarınızı uyumluluk modunda deneyebilirsiniz programlarınızı mutlaka yönetici olarak açın, yönetici olarak açmak belkide tüm sorunlarınızı çözer... iyi günler