Windows 7 Ultimate kullanıyorum oyun yuklemıstım pc takıldı ve restart attım . Açılırken hiçbir sorun yok. Şifremi yazıyorum ve simsiyah ekran çıkıyor sadece imleç gözüküyor. Ctrl+alt+del yaptıgımda ıse Görev Yöneticisi çalışmıyor. Sabrım tükeniyor. Yardımcı olursanız sevinirim. :(
Windows 7 Ultimate Siyah Ekran
güvenli mod u denedm olmuyor. başlangıç onarma nedir. onu deniyim bide :D format gelmemesı gerekıyo pc ye :/
pc ye 1 ay oncesnde format atıp win 7 yuklemstm :/ henuz geri yükleme noktası oluşturulmamış. onarma yı yapıyorum şu an :) umarım işe yarar
yok kardes. dediklerının hepsini denedım olmuyor. dediklerinin hariicindekılerı de denedım. :/ illa format attırcak
paşka bir çözümü yok kardeş hadi bilgilerin gitmemesini istiosan hdd yi pc açıldıgında işletim sistemi tmm mı ozaman takarsın başka pc ye gördüğünde atarsın diğer pc ye harddisekine format attırdıktan sonra geri yüklersin verileri diğer pc den ben öle yapıom bi net veya ark. olabilir .d
bilgisayarınıızn hdd disk üzerindeki verileri kağır darbe almış olabilir yarı format atmayı deneyin. bu sorunlarda kesin çözüm tam formattan geçer.
öne süreceğim seçenekler size uymayabilir bu nedenle arızayı bilmediğimden şunu değiştirin bunu değiştirin diyemem..:(
onemlı bılgıler dıyeblcegım dosyalar yok. ama ben elektronık ogrencısıyım ve sayısız program var. bunları elde etmem baya zamanımı almıstı .s format esnasında gıtmesnden korkuyorum. arkadas hem format atarız hem bılgıler kalır dedı ama risk almak istemiyorum. olur da bir çözüme ulaşabilirseniz beni bilgilendirin lütfen :)