Windows 7 64 bit son sürümü edinmek istiyorum.Uploadlamış bir arkadaş varsa paylaşırsa sevinirim.
Windows 7 Ultimate x64 [istek]
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Teşekkürler bakındım ama x64 bulamadım.
Link paylaşımı yapmak yasak bilginiz olsun yineliyim dedim....:)
Bu english sürümmüşde türkçeye çevirme şansım varsa indireyim.Yoksa aramaya devam edeyim.
özel mesajına bakmayı denesen
F5+Cevap kominaysonunu bırakıp direk cevap yazında böyle bir sonuç çıktı ortaya kusura bakmayın :)
Hepiniz sağolun.Sayenizde alternatifler çıktı ortaya.
Arkadaşım galiba yanlış anladın Win7 den bahsediyoruz.
tercihimdir :P
Eğer bu linklerin paylaşımına ilişkin bir kast varsa bence kesinlikle illegal değil sonuçta aynı kapıya çıkıyorlar.Böyle bir yasak saçma olur.Microsoft parayla dağıtıyor bunları neresi saçma?
https://www.chip.com.tr/forum/win ... ndirin_t125325.html
Sizce bu konunun başlığı neden "windows 7 rtm indirin" değil?Son Düzenleme: _hEro ~ 01 Eylül 2009 19:07
Microsoft parayla dağıtıyor bunları neresi saçma?Microsoft'un kendi sitesi üzerinden indirime sunduğu bir üründen bahsediyoruz.Windows 7.Mart ayına kadar ücretsiz.
https://www.chip.com.tr/forum/win ... ndirin_t125325.html
Sizce bu konunun başlığı neden "windows 7 rtm indirin" değil?
Microsoft'un kendi sitesi üzerinden indirime sunduğu bir üründen bahsediyoruz.Windows 7.Mart ayına kadar ücretsiz.Peki neden burda sormak yerine microsofttan direk indirmiyorsunuz? Keza bahsettiğiniz RC sürümü olmalıki buda microsoftta kalktı diye bliyiorum.
En son sürümünü istemişsiniz.O da RTM sürümü.Ve msdn üyeleri (paralı) için indirime sunuldu.Düzenleme: Yanlış anlamayın polemik yaratmak yada anlamsızca inatlaşmak için yazmıyorum.Bildiklerim bunlar ve sizinkilerle örtüşmüyor.Hangisi yanlışsa düzeltilsin diye yazdım.
Son Düzenleme: _hEro ~ 01 Eylül 2009 20:34
Şimdi cevap yazarsam bu ufak polemik büyüyecek eğer çok bilmişlik tasladıysam kusura bakma.Ben hala yayında olduğunu zannediyorum ama upload sitelerinden indirmek benim için daha hızlı olacağından ve burda bu tarz paylaşımlar gördüğümden rica ettim.
Estağfurullah, siz kusura bakmayın esas. Ancak RC sürümü yayında olsa bile, sırtını microsoft serverlarına dayaman daha iyi olcaktır bence:) Yok yok kalktı RC ki siz RTM istiyorsunuz..Emin olan bir arkadaş yazar birazdan herhalde.Bende kontrol eder netleştiririm bilgimi.Kolay gelsin size.