Bu konuyla alakalı çok konu açılmış ancak herkes klasik cevapların ötesine geçememiş açıkçası..
Sorunum başlıktan da anlaşılacağı gibi Windows 7 yle alakalı bir oyun sorunu.Uzun süredir Xp kullanıcısıyım ve xp den dolayı ekran kartımın özelliklerinden(DirectX 10 gibi...) tam verim alamıyodum ve bir oyuncu olarak kısa süre önce Wİndows 7 ye geçme kararı aldım..Sonrasında Crysis,Stalker.. vb FPS oyunlarını açamaz oldum.Ekran oyun açıldığı anda donmaya başladı açılsada müthiş bir kasılmayla karşı karşıya kaldım.
Sorunlar bunlar şimdi siz bana ekran kartı sürücülerini güncelle demeden önce zaten bi oyuncu olarak her zaman yaptığımı söyliyeyim..
Bu sorunları Xp de yaşamıyordum tabi kasılma donma vb .. Windows 7 dede kalmayı planlıyorum ne denini de belirttiğim üzere yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
Windows 7 ulti..oyun sorunu..ACİL!!!
Ram miktarın az geliyor olabilir yada aero windows temasından sorun çıkıyor olabilir arka plan resmini kend içektiğin yada indirdiğin bir fotoğrafı koymayı dene
Başta verdiğin bilgi için sağol onu düşünmemiştim ama 3GB ram var onunda sorun çıkartıcağını pek sanmıyorum :)
Bunun dışında sistem için net framework dışında sistemi rahatlatıcak başka bişey yüklenmesi gerekiyomu eksik bişey yüklemiş olabilirmiyim?? Birde bu aralar PC kendi kendine kapanmaya başladı oyuna girdikten bir süre sonra kapanıyor ben işlemcinin ısındığı kanısındayım tabi haksızda olabilirim ancak tabi bir program vasıtasıyla ısının 90 C küsür dereceye kadar ulaştığını gördüm neyse fazla konu dışına taşmadan eğer bunlada ilgili bilginiz varsa verebilirseniz sevinirim tekrar teşekkürler..
işlemcin çok ısınıyor galiba 90 derece oldukça fazla
Sorunu hallettim teşekkürler..Sorunun illaki yazılımdan kaynaklandığını düşünüyodum ama hiç işlemciye bakmak aklıma gelmedi açıkçası çünkü o kadar tozlanmışki fanla işlemcinin arasına adeta duvar örmüş bende açıp temizledim tabi ve sorun ortadan kalktı .. :)