arkadaşlar merhaba benım sony vaio laptopum var laptopum kosovadan ingilizce olarak geldi ben bunu türkce pack ile türkceleştirdim arkadaşımda win7 var upgrade ederken ne yaptımsa bu hatadan kurtulamadım sistemim 64 bit vista home premium
HATA MESAJI
Aşağıdaki sorunlar Windows'un yükseltilmesini engelliyor. Yükseltmeyi iptal edin, her görevi tamamlayın ve devam etmek için yükseltmeyi yeniden başlatın.
- 64 bitlik Windows sürümü 32 bitlik Windows sürümüne yükseltemezsiniz. Yükseltmek için yükseltme diskinin 64 bitlik bir sürümünü edinin veya Windows 7'nin nasıl yükleneceği ve dosya ve ayarlarınızı nasıl koruyacağınızı görmek için çevrimiçi gidin.
- Windows'un 32 bitlik bir sürümü 64 bitlik bir sürümüne yükseltilemez. Yükseltmek için Windows yükseltme diskinin 32 bitlik bir sürümünü edinin.
- Windows Mail artık Windows'un bir parçası değildir; bununla birlikte yükseltmeden sonra e-posta dosyalarınız ve ayarlarınızı kullanmaya devam edebilirsiniz. E-posta göndermek ve almak için yeni bir e-posta programı kurmalısınız. Diğer yazılım üreticilerinden veya Microsoft web sitesinde e-posta programları edinebilirsiniz.
- Yükseltmeden sonra bu aygıtlar düzgün çalışmayabilir. Yükseltmeden önce bu programları kaldırmanızı öneririz. Yükseltmeyi iptal edin, Denetim Masası'nı açın ve "program kaldır" için arama yapın. (Not: * olarak işaretlenmiş programlar yükseltme işleminden sonra güvenli biçimde yeniden yüklenebilir.)
-
- VAIO Care
- Intel PROSet/Wireless *