windows vistadan windwos 7 ye upgrade yapmak çok kolay ve ucuz olacak.microsoft şu anda ucretlerini belirlemiş durumda.o kadar buyuk bir hata yaptığını duşunuyorki vista ile herlade bunun acısıyla oldukça duşuk bir ucret talep edilicek microsoft tarafından kullanıcılardan.Windows vistadan windows 7 home premiuma geçmek 50dolar,windows businessten windows 7 professionale geçmek ise 100dolar olucak...
Windows 7 Upgrade
Microsoft belki bu strateji ile Vista kullanıcılarını kaybetmemeyi amaçlıyor.
Daha aylar önce para verip Vista satın almış kullanıcının hakkını devrediyor.
Çünkü Windows 7 çok hızlı gelişti.Yani Vistada aslında hata yaptığından değil.
Bunların dışında neden geçmenin ucuz olduğunu söyleyeyim mi ?
Çünkü Vista ile Windows 7 aslında hemen hemen aynı işletim sistemi...
Xp'den Vistaya geçmek kolay değildi arkadaşlar. Orada çok büyük yapı taşları var. çekirdek değişimi var. Windows 7'de ise sistem aynı çekirdek üzerine kurulu ama özellikler arttırıldı ve stabilize edildi. Bu yüzden Windows 7 daha hızlı, kullanılabilir. Normal olan da bu zaten.
Eğer bu haber doğru ise harika olur.bende iki adet vista var lisanslı(Vista business+home basic).umarım MS bu haberdeki olayı gerçekleştirirde bizleri korsana itmez.
arkadaşlar 7100 den 7201 e upgrade yapmak istiyorum. dvd ye çekmem mi gerekiyor nasıl yapacam bi anlatabilir misiniz
Mustafa@PCİndirdiğiniz 7201'i winrar ile açıp direk setup'u çalıştırın.açamıyorum arkadaşım ıso dsoyası gösteriyor. winrarla birlikte aç diyorum text dosyası çıkyorSonmrasında upgrade edeceksiniz...
[img=http://img193.imageshack.us/img193/2054/ekranalnts.th.png]
Son Düzenleme: Murat_Sahin ~ 06 Haziran 2009 23:54
Evet damean tool öneririm bende
Daha olmadı ultraiso prosu da çok ii
Mustafa@PCO zaman damean tools'kullanın ;).akicomEvet damean tool öneririm bendedamean değil daemonDaha olmadı ultraiso prosu da çok
programı indiriyorum inşallah becerebilirim.
arkadaşlar daemon tolls programı sayfasından indirdim ama uyumsuz olduğunu söylüyor win7 kuramıyorum. uyumluluk modundan vistayı seçtim olmadı xp yi seçtim yine uyumsuz diyor
Ultraİso'yu dene oda güzel ve çok kullanışlıdır her iso dosyasını sorusuz açar
akicomUltraİso'yu dene oda güzel ve çok kullanışlıdır her iso dosyasını sorusuz açdeniyorum tesekkür ederim..
Önemli değil şahsen denedim ve vista ve win7 ilede uyumludur.
PcMaKeRUltimate den Ultimate ye geçiş ne durumdaki ? Bileniniz varmı.Malasef hic bir yer'de rastlamadim,diger versiyonlarin hepsi var hemde fiyatlari dahi belli,fakat Ultimate icin henuz bir sey yok.
Herhalde Vista Ultimate Kullanicilari'ni ensesi kalin gordugu icin Microsoft.Havasini alacaklar Ultimateci'ler.Son Düzenleme: subasi ~ 07 Haziran 2009 06:48