arkadaşlar ben asus marka leptopla bu yükseltme olayına dahil oldum fakat içime sinmeyen bir durum söz konusu.bu kargo ücreti baya tutuyor.90 tl ye gelecek yaklaşık.aralık ayında teslim.bu konuda da tam güvenemiyorum teslim edebilip edemiyecekleri konusunda.home premium olcak mevcut olan o çünkü.boyle birşey yapmayıpta direk alsaydım dahamı iyi olurdu.yoksa hiç almasamıydım?vistadan memnunda değilim ama.bir çok şeyde sorun yaşadım.windows 7 de yeni yani bilemiyorum.iyimi ettim kötümü ettim.yol yakınken döneyimmi??
WİNDOWS 7 upgrade
iyi yapmışsınız windows 7 yi satın alarak...aralık ayında gelmesi kötü ama gelsin de nasıl gelirse gelsin :)
Vista sorunlu bir işletim sistemi değil. Ben Vista kullanırken çok memnundum...
Büyük ihtimal kullandığınız yazılımlar yada donanımlarda olan sorunlar size sorun çıkartıyor Vista'da.
Windows 7 ise Vista'dan daha iyi bir işletim sistemi. Yani sorun yaşamamanız gerekiyor normal şartlarda...
aslında satın almadım tam olarak.sadece kargo parası bu bahsettiğim karım 141 tl olacak sanırım.yani işallah.ama bilemiyorum işte acaba bu vistadaki kasvet devam edecekmi
vistada ki kasvet dediğiniz olayı devam ettirmemeye çalışırız da
Windows 7 yi alın bence..
Siz bilirsiniz , sizin tercihiniz...Kullanıcak biz değiliz, sizsiniz..
birde aklıma takılan başka birşey;
bende şimdi vista home premıum32 bit var o windows 7 home premıum 32 bit olcak.bu yükseltme denilen sürüm farklı bir şeymi satın alınandan.ben şimdi satın almış olsaydım adrese teslim edilecek dvd den farklı bir dvd mi alacaktım.(windows 7 home premıum 32 için).32 bit olup 64 bit olmaması çok mu kotu.?
ayrıca ilgi ve alakanıza teşekkur ederim arkadaşlar.