selam bende windows 7 32 bit kurulu ama ben rapid share den program indirmek istiyorum ve uyumlu bir program arıyorum bana tavsiye edebileceğiniz bir program var mı ?
windows 7 uyumlu programlar
- 1
- 2
jdownloader,internet download manager,flasget,orbit...
tşkler
Internet Download Manager'ı öneririm. Şu an onu kullanıyorum. Her siteyi destekliyor, Rapidshare dâhil. Oldukça da hızlı.
tşkler arkadaşlar çok tşkler
arkadaşlar yanlız internet download manager rapidshare hata veriyor indirirken
yani rapidshare üyelik olmadan indirebiliordum bu program öle indirmiyor sayfanin başlığı iniyr sadece.
nasıl hallederim bunu
majorshare gibi bir program yok o çalışmıyor win 7 de yoksa gayet iyi bir program ben free olarak indirmek istiyorum arkadaşlar var mı bir bilginiz.
J downloader kullanın.
Rapid linklerini kopyalayıp yapıştırın sadece.Gerisini program hallediyor.
oke bende suan onla yapıyorum ama biraz uzun sürüyor ama neyse win 7 kullanmanın ceremesi sanırım
orbit de olmuyor rapid linkinde free premium uye kısmı var orda iken adresi kopyala yapıştır yapmam lazım orası bir defa free indirince açılmıyor.
işte bu seçenek çıkmıyor eror diyor çünkü bir defa indirdim bugun normal olarak rapidshareden ip sabit degil ama modemi resetleme şansım yok ortak kullanıyrum. majoreshare de öle bir dert yoktu.
arkadaslar bı sorum var.Gecen wın7 64bıt tr ındırdım kurdum herneyse ama modemı bı turlu kuramadım cd sı var kuruyorum ama baglanmıyo ve baglanmak ıcın gerklı ıcon faln da gelmedı 64bıt uyumsuz drıverdan mıdır acaba cunku wın7 32 bıt rtm ıng kurdugumda modemı sorun olmadan kurmustum sonra mecburen xp ye donus yaptım modemım pıkatel usb modem sımdıden sagolun aradm ama bulamadm 64 bıt versyonunu glba
arkadaşım 192.168.2.1 adres çubuğuna bunu gir ve burdan kullanıcı ayarlarını yap driver sorunu olacağını tahmin etmiyorum ama sen burdanda ayarlayabilirsin.
eğer işin sadece rapidshare ile ise rapidshareplus kullanabilirsin.normal bağlantı hızında ve kurulumsuz çalışıyor.
evet rapıd share programını kullanabılırsınız bendede windows 7 7100 var fakat ben rapıd ı adminanstör olarak kurdum böylece istediğim gibi kullanıyorum sizede tavsiyem bu
majorshare programını adminastör olarak kur dilediğin kadar indir
- 1
- 2