Şu ana kadar XP'de idare ettim ama Windows 7'me de kurmak istiyorum AutoCAD. Acaba kurmayı deneyen veya kullanan var mı?
AutoCAD 2005 veya 2007 sorunsuz çalışır mı?
Şu ana kadar XP'de idare ettim ama Windows 7'me de kurmak istiyorum AutoCAD. Acaba kurmayı deneyen veya kullanan var mı?
AutoCAD 2005 veya 2007 sorunsuz çalışır mı?
Yok, elimde orijinal varken korsanla uğraşmak istemiyorum. Daha önce denemiş veya kullanan varsa onlardan cevap almam faydalı olabilir.
Sitede uyumluluk adına bir şey bulamadım. Vista'da çalışır gözüküyor 2007 ama uyumluluk modu ile Windows 7'de çalıştırabilir miyim bilemiyorum.
Windows 7 de xp uyumluluk modu var.Onunla olması lazım senin programın.Fakat bazı durumlardada işe yaramıyor.Korsanla uğrşmak istemiyorum demişsin ama 10 dk içinde orjinal yapabilrisin ve bunu sorunsuz kullanabilirsin. Denemeni tavsiye ediyorum.
Saygılar...
ben autocad 2007 de kullanıyorum vazgeçilmez sürümümdür, bir inşşat şirketinde çalışıyorum autocadi de 2007 sürümünde öğrenmişdim zaten win 7 de kullanabilmen için kendi stesinden autocad 2007 sp2 yi indirp kurman lazım sorun düzelecekdir, ama 3d modelleme yapıyorsan 2010 tavsiye ederim.
bu arada 3500 euro luk program orjinal kullnabiliyorsan helal olsun bizim şirket bile almakda bayağı zorlanmışdı
Bendeki orijinal sürümü üniversitem sağlamıştı. Şu an zaten şirketin aldığı 2010 sürümü kullanıyorum. Şirket bilgisayarında XP yüklü sorun olmuyor. Sorum kendi bilgisayarım içindi ama bir problem kalmadı artık şirket bilgisayarında kullanıyorum AutoCAD'i.