Arkadaşlar dvd den çalışan windows 7 veya başka bir işletim sistemi yapılabilir mi?Yapılıyorsa hangi programlarla yapılıyor?
Windows 7 ve DVD
Dvd den çalışan işletim sistemi mi ? O olsa bile win7 yaklaşık 15.gb sizce olabilirmi ?
Yani Xp veya linux gibi sistemlerde mi olmaz?
linux pardus var zaten chip ve pc magazine bi ara derginin yanında veriyordu ayrıca bazı anlamayan arkadaşlara söyleyeyim blue-ray diye bir teknoloji var bir disk tam 25 gb BİLMEYENLERE DUYURULUR!
Windows 7 Starter olur mu peki?
birde yazıcı problemi var bakı yazıcıları görmüyor veya görsede çalıştırmıyor.
yazıcı servisi www.kartusservis.com
xp live cd yani cd'den çalışan portatif versiyonu mevcun kendim bizzat denedim biliyorum. win7 15gb nasıl sığdıracaksın diyen arkadaşlar pardon ama xp normal sistemde 700 mb yer mi kaplıyorki bunu 700 mb'lık cdye sığdırmışlar vistanında var ama denemedim onun için birşey diyemeyeceğim ama sana tavsiyem linux. Linux çekirdeğini kullanan birçok işletim sistemi kurulumsuz cd den çalışıyor yani bunun için ekstradan birşey yapmana gerekte yok direk kurulum cdsini kullanabilirsin bu iş için zaten sistem açıldıktan sonra işletim sistemini normal program kurar gibi kurabiliyorsun şöyle mesela adamlar önce dene diyorlar memnun kalırsan kullanırsın. Sana tavsiyem ise slax 256 mblık flash diske bile kurabiliyorsun ve bi işletim sisteminde yapılan bir çok şeyi yapabiliyorsun türkçe dil desteği mevcut yaptığın değişiklikleri kaydediyor program yükleyip kalıdrabiliyorsun ve en önemlisi ciddi anlamda hızlı çalışıyor unebootin diye bir program var onunla flash diske kurabilirsin. Unebootin programı ile linux çekirdekli birçok işletim sistemini usb diske kurabilir sistemi portatif olarak kullanabilirsin
xp live cd yani cd'den çalışan portatif versiyonu mevcun kendim bizzat denedim biliyorum. win7 15gb nasıl sığdıracaksın diyen arkadaşlar pardon ama xp normal sistemde 700 mb yer mi kaplıyorki bunu 700 mb'lık cdye sığdırmışlar vistanında var ama denemedim onun için birşey diyemeyeceğim ama sana tavsiyem linux. Linux çekirdeğini kullanan birçok işletim sistemi kurulumsuz cd den çalışıyor yani bunun için ekstradan birşey yapmana gerekte yok direk kurulum cdsini kullanabilirsin bu iş için zaten sistem açıldıktan sonra işletim sistemini normal program kurar gibi kurabiliyorsun şöyle mesela adamlar önce dene diyorlar memnun kalırsan kullanırsın. Sana tavsiyem ise slax 256 mblık flash diske bile kurabiliyorsun ve bi işletim sisteminde yapılan bir çok şeyi yapabiliyorsun türkçe dil desteği mevcut yaptığın değişiklikleri kaydediyor program yükleyip kalıdrabiliyorsun ve en önemlisi ciddi anlamda hızlı çalışıyor unebootin diye bir program var onunla flash diske kurabilirsin. Unebootin programı ile linux çekirdekli birçok işletim sistemini usb diske kurabilir sistemi portatif olarakBu Unebootin programı sistemi dvd ye kurabilir mi ve linux yerine windows da kurabilir miyim usb ye?