Windows 7 ve Windows 8'i aynı anda yükleyin!

CHIP Online
16-09-2011, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Windows 8'i denemek, ancak Windows 7'nizi korumak mı istiyorsunuz? İşte bunun kolay yolu!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/wind ... yukleyin_29197.html


Resimlerle: Windows 8 kurulumundan yeni görüntüler!

Windows 8'in geliştirici önizleme sürümü Microsoft tarafından indirmeye sunuldu. Windows 8'i denemek, istiyor ancak Windows 7 kurulumunuzu korumak istiyorsanız izleyebileceğiniz bir yol var: sisteminizi iki işletim sisteminden de boot edebilir hale getirmek (dual boot). Böylece iki işletim sistemine de aynı anda sahip olabilir, Windows 7'nizi herhangi bir şekilde etkilemeden her zamanki gibi kullanmaya devam edebilirsiniz

Öncelikle Windows 8 geliştirici önizleme sürümünün sistem gereksinimleri ve indirme bağlantısı için bu haberimize göz atın ve sisteminize uygun imaj dosyasını indirin.

Aşağıdaki adımları takip ederek, Windows 7'yi varsayılan işletim sistemi olarak korurken Windows 8'i farklı bir bölüme yükleyebileceksiniz.

1. Yeni bir bölüm oluşturun: Başlamadan önce tüm verilerinizin bir yedeğine sahip olduğunuzdan emin olun. Biçimlendirme, işletim sistemi yükleme gibi işlemlerde yoluna gitmeyen bir durum olduğunda, tüm verilerinizi kaybetmeniz söz konusu olabilir.

Öncelikle Windows 8 için en az 20GB boş alana sahip olduğunuzdan emin olun. Başlat Menüsünü açın, Bilgisayar öğesine sağ tıklayın ve "Yönet"i seçin.

Tüm konu: Windows 7 ve Windows 8'i aynı anda yükleyin!

İzleyin: Win 8, 8 saniyede açılıyor!

Resimlerle: Windows 8 kurulumundan yeni görüntüler!


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Windows 8'in geliştirme sürümünü hangi şekilde yüklediniz?