Arkadaşlar elimde 2 tane windows 7 dvd si var.Üzerinde ne olduğu yazmıyor.Şu an linux yüklü format atıp win 7 kuracağım ama kurmadan önce DVD içinde herhangi bir dosyadan ultimate mi pro mu ve 32 bit mi 64 bit mi bunu anlayabilir miyiz? Şimdiden teşekkürler.
Windows 7 versiyonunu anlamak?
büyük ihtimalle hepsi vardır ama gizli olabilir.
boot edin ya da windowsda iken setup'ı çalıştırın kurulum yapacakmış gibi ilerleyin format atılmadan iki önceki sayfada göreceksiniz.
http://www.sordum.com/?p=3286
Türkiye kardesim orasi calan herzaman kazanir , bizim gibi bu yaziyi türkcelestirip bizzat deneyen de hicbirzaman bilinmez , AYIPTIR
cevirine mi yanarsin , baskasinin sahiplendiginemi yoksa buraya yazilanlarin silindigine mi , Bizden Millet olarak hicbir Halt olmaz , cünkü Üretme yetimiz yok , sadece birileri birseyleri üretsinde üstüne konalim diye bakariz , onu bile adam gibi beceremeyiz , bari tam alsaymis , bazi yerleri acik kalmis , Herif birde UTANMADAN ne idügü belirsiz blogunun ismini yazmis , bizm gibi 8 yildir bu isin icinde olanlarin da ne sitesi bilinir nede yaptigi isler suclu kim ? bu ve bunun gibi 3 kurusluk herifler , kimdir bu herif bugüne kadar ne üretmistir ? HIC , bizler kimiz kac kisi biliyor , cok cok az NEDEN iste bu gibi heriflerin yüzünden
Herif burada vermeden cok önce yaziyi ve linkini verdik HERNEDENSE silindi , Ne yapmaya calisiliyor anlamis degilim ,,birakin kardesim sürü psikiolojisini iki dakika delikanli olun , ben dellilleri ile bu herfiten cok önce yillarin sitesi bizde verildigini bizzat denedigimizi ve nasil yaptigmizi iceren linkkleri verdim yine veriyorum eger bunu da silerseniz YUH diyecegim