arkadaşlar öncelikle merhaba hepinize kolay gelsin.birkaç gün evvel dizüstüme windows 7 RC kurdum.masaüstümle dizüstüm rasında bir türlü ağ kuramıyorum.daha doğrusu masaüstünden dizüstüme erişebiliyorum.fakat dizüstümdem masüstüne erişemiyorum.dizüstüme vista kuruluyken hiç böyle problemler olmuyor.hem en son betasında hem de şimdi ki RC de bu sorun ile karşılaşıyorum.
bir diğeri ise uzak masaüstü bağlantısında...windows 7 den masaüstüme uzak masaüstü bağlantısı kurabiliyorum ama tüm seçenekler işaretli olmasına karşın masaüstü aero görünümde olmuyor daha performans aşırı düşüyoruzun bir süredir pc kullanıyorum arkadaşlarıma dahil bir çok kişiye ağ da kurdum yani pek acemi değilim tabi profesyonel de değilim.acaba nerde hata yapıyorum.teşekkürler
windows 7 -vista ağ problemi
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
11 mesaj
Yıllanmış Üye
385 mesaj
Evet ağ bulma ve görünme açık olmalı ayrıca şifre korumalı paylaşım açık ise karşı tarafın oturum adını ve şifresini girmeniz gerekir.
OP Taze Üye
11 mesaj
hata kodu 0x80070035.evet şifreleme işlemlerinde herhangi bir eksik yok hepsini yaptım.tanıla diyorum sorunu bulamıyor.Evet ağ bulma görünme ve şifre korumalı paylaşım açık.olmuyor bir türlü.dizüstümden masaüstüne giremiyorum ama masaüstünden dizüstüne pekala giriyorum.şimdiden çok teşekkürler hepinize..
Banlandı
406 mesaj
Kullandığın anti vürüs esed ise share klasör seçenegini alow sharing yap öyle dene belki vürüs programındandır.