Diğer Pc deki ( arkadaştaki ) güvenlik yazılımını mı kastedtin ? Evet. Ama ikisinde de ( Win7 ) kurulu değil.
Ayrıca; güvenlik duvarını da pasifize ederek denedim, olmadı.
Diğer Pc deki ( arkadaştaki ) güvenlik yazılımını mı kastedtin ? Evet. Ama ikisinde de ( Win7 ) kurulu değil.
Ayrıca; güvenlik duvarını da pasifize ederek denedim, olmadı.
Winrar' ı yükleyemedim. Exe dosyası rar halinde değil. Verdiği hata ise " exe dosyası çıkartılamadı " şeklinde. İlk bakışta sanki rar lı halinde gibi, ama değil.
Evet denedim.uyumluluk modunda seçenek bölümü flu, değişiklik yapamılamıyor. Orada Xp service pack2 kendiliğinden seçili ve değişiklik yapılamıyor.
Win7 yi formatladım ve yeniden kurdum. ( aslında başka bir sebepten :) ) şimdi ne winrar da ne de başka bir şeyde problem çıkartmıyor.
arkadaşlar meraba.
benim sorunuma da yardımcı olabilirmsnz acaba?
birkaç gün önce win7 yükledim.daha önce xp vardı ve rar dosyalarını hatasız çıkartabiliyordum.
şimdi ise rardan çıkartırken crc ve tanımlanamayan arşiv sorunu şeklinde iki hata alıyorum.
laptopta herhangi bir güvenlik aracı yok.antivirus vs.
yardımcı olabilirmisiniz?
kayit ederken bir sekilde exe uygulama olarak degilde baska sekilde kayit yaptigin icin olmuyormus programin sonuna mesala winrar winrar.exe yazsaydin o sorun formatsiz hal olurdu.
7zip icin ise olay farkli 32 ve 64 bit sürümlerde 64 bit sisteme 32 kuruluyor ama 7zip dosyasini sag tikta göremiyorsun kisa yol falan atamiyor ama 64 bit sisteme 64 bit kurulursa sorunsuz calisiyor.
win 7 64 bit ise winrarın 64 bitini kurman lazım 32 bitte aynı hata komşunun pcsini formatlarken oldu