Arkadaşlar, win7 yi hayırlısıyla yükledim. Gayet hoş. Ancak; sisteme Winrar ı kurarken hata veriyor. "dosyalar çıkartılamadı " gibi. Yine everest ultimate programını yüklüyorum ve serialini yazıyorum kabul etmiş gibi oluyor ama program başlayınca trial gösteriyor. Çıkamadım işin içinden.
Wİndows 7 WinRAR Kurulum Sorunu
- 1
- 2
Winrar'ı patch yaparken o hatayı alıyorsun anladığım kadarıyla windows defenderı devre dışı bırak tekrar dene olmazsa bütün güvenlik merkezini devredışı bırak patchi yap ama sonra tekrar aktif et mutlaka %99 ihtimalle olucaktır olmazsa yaz
@ H€LL
Şu an işteyim. Eve gidince bir deneyeyim. Yalnız Winrarı patch yaparken değil de kurarken oluyor hata, winrarı kuramıyorum. Everest de ise bir deneyeyim. Aklına başka bir çözüm gelirse yaz, beklerim.
ben patch yaparken öyle bi hata aldım defender engelliyomuş kapattım patchi yaptım ama kurarken hata alıyosan setup.exe sorunlu olabilir netten bidaha indir istersen
Mesela bir tek winrarda da değil. Bari 7Zip kurayım dedim. Onda da hata veriyor.
Arkadaşım mesele orjinal rar zip de değil editlenmiş rar yada kendi kendine kurulan programlar makro windows 7 de çalışmayabilir.Bende rar çok güzel çalışıyor seni pack te sorun var.
genius diye altarnatif rar araçı var onu dene bence
anladığım kadarıyla sendeki winar veye 7-zip programına rarlı bi dosya içinde ancak sisteminde .rar uzantılı dosyaları açıcak bi program bulunmadığı için dosyalar çıkartılamadı diyo o zaman direk .exe olark indir
everest üzwerine,
aynı orun bende de wardı 30dk önce EVEREST Ultimate Edition 4.50 Build 1330 Final sürümünü yükLedm, product key ini de qirdm
artık uyarı aLmıyorum, sorunsuz çaLışıyor
Recep BaltaşKurmadan önce kurulum dosyasına sağ tıklayıp Administrator hesabı ile çlıştır deyiniz.buna katılıyorum
Arkadaşlar ben windows 7 yi kurmak istiyorum ama türkçe olarak varmı yoksa türkçe daha çıkmadımı
tschukruArkadaşlar ben windows 7 yi kurmak istiyorum ama türkçe olarak varmı yoksa türkçe daha çıkmadımıMS resmi oLarak 5 mayıs qünü kuLLanıcıLara duyurdubuyur burdan
https://www.chip.com.tr/konu/Wind ... -indirin_12465.htmlayrıca TR diL paketi yamasıda mevcut forumLarı bi ziyaret etmeLisin
Kusura bakmayın, evdeki internette sorun çıktı. TTelekom 2 günlüğüne kablo bakım çalışması yapıyormuş[:(!)
H€LLanladığım kadarıyla sendeki winar veye 7-zip programına rarlı bi dosya içinde ancak sisteminde .rar uzantılı dosyaları açıcak bi program bulunmadığı için dosyalar çıkartılamadı diyo o zaman direk .exe olarkHayır, rar lı halde değil. Exe halinde. Zaten hata mesajıda şu " exe çıkartılamıyor " ama rar halinde değil ki.Son Düzenleme: Murat. ~ 20 Mayıs 2009 11:12
Recep BaltaşKurmadan önce kurulum dosyasına sağ tıklayıp Administrator hesabı ile çlıştır deyiniz.İlk hatayı aldığımda hemen o yola başvurdum. Olmadı. Uyumluluk modunda bir şey yapabilirmiyim dedim, o da olmadı.Not: Winrar ın kurmaya çalıştığım, ve memnun olduğum sürümü 3.65
PcMaKeRWinrarın son sürümü mü ?Hayır değil. 3.65 sürümü
StaNOnEeverest üzwerine,Sağolasın, 4.50 Build yükleyince oldu. Sağolasın. Yalnız ne garipliktir, ne alakadır bu anlamadım.
aynı orun bende de wardı 30dk önce EVEREST Ultimate Edition 4.50 Build 1330 Final sürümünü yükLedm, product key ini de qirdm
artık uyarı aLmıyorum, sorunsuz çaLışı
Mustafa@PCSıkıştırlan winrar sürümü 4.50 yada uyumlu olanıdır,bundan dolayı sorunsuz yüklenmiştir sende 4.50'yi yükliyince ;)Mustafa@PC;Winrar da sorun düzelmedi. Everest programını hallettik . (4.50 Build sürümü )
mupek77Mustafa@PC;Ondada aynı matık geçerli...Winrar da sorun düzelmedi. Everest programını hallettik . (4.50 Build sürümü )
Mustafa@PC ;
O su götürmez bir gerçek olarak karşımızda zaten. Benim derdimse, kendime ve alt komşuma aynı configirasyona sahip topladığım PC lere aynı gün ve aynı işletim sistemi olan Win7 yi ( aynı DVD ) kurup, onda aynı sürüme sahip Winrarın çalışması ve bende çalışmaması. İşte buradaki çözümleyemediğim konu nedir. Ve bundan sonra karşıma çıkarsa bilmek amacında olmam isteğidir.
Yine aklına gelen veya böyle bir tecrübeye sahip olduysan, yazı ve görüşlerini beklerim.
- 1
- 2