Windows 7 with the administrator user password

Kara Hilal
11-05-2011, 22:05   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj

Merhabalar,
Arkadaşlar iş yerinde kullandığımız bilgisayarlara windows 7 kuruldu. Ben windows 7 nin görselliğine diğeceğim yok ama çalışmasından hiç memnun değilim. Çok kararsız bir işletim sistemi. Konuya gelecek olursak, iş yeri bilgisayarı olduğu için biz user olarak giriyoruz ve hiç bir şekilde program yükleme kaldırma işlemleri yapamıyoruz. başımız sıkıştığında helpdeske çağrı açıyoruz onlar hallediyorlar. Ancak iş yeri kuralları gereği bazı uygulamaları yüklemiyorlar. Misal silverlight yok, internet var flash player yok. O Nedenle sizlerden ricam helpdeskin bizim pc ye bağlandığı kullanıcı şifresini değiştirmeden nasıl öğreneblirim. Usb boot ile açabiliyorum bilgisayarı. Ama şifre değiştirmemem lazım. O Nedenle konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum. Ayrıca kendi userlerımızla girdiğimizde usb flash disk çalışmıyor. Onu nasıl çözebilirim.
Hani iş yeri zarar görsün diye değilde en azından kendi ihtiyaçlarımızı karşılayacak kadar uygulama yüklesek yeter. bir flash player bir silverlight gibi. birde işler bitmediğinde mesaiye kalmak yerine yükle usb ye evde çalış. Xp de öyle yapıyordum ama win7 de yapamıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Sayg.

ekran kartı
11-05-2011, 23:25   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
1,412 mesaj

Son cümlenize cevap vereyim önce: USB'ye iş dosyalarınızı atıp eve götüremiyorsanız, internete, örneğin; Live SkyDrive alanına dosyaları yükleyip evde indirebilirsiniz.

Diğer sorulara gelirsek, anlattığınıza göre ciddi ve profosyonel elemanlar var işin içinde. Bilgisayarda tüm kapılara kilit koymuşlardır. XP olsa neyse de Windows 7'de zor. Yapacak bir şeyiniz yok gibi.

Son Düzenleme: ekran kartı ~ 12 Mayıs 2011 17:47
Kara Hilal
12-05-2011, 13:02   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj

Windows Live SkyDrive malisef yasaklı. Bloked By Websense yazılımı var. o nedenle ona giremiyoruz. XP'de sfcfiles.dll içine kaydoluyordu user password'lar. Win7 de malisef kullanıcı hesapları gizli. Bulamıyorum bir türlü. Yapailen arkadaşlar varsa paylaşırlar umarım. yoksa işim çoook zor.