windows 7 x64 kurulum hatasi

mehmet461905
15-12-2014, 05:57   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

Arkadaslar dvd takiyorum dvd den ilk olarak windows turu ultimate x64 seciyorum.kurulum basladiktan belli yuzde dolunca 0x80070570 benzer kod da bazi dosyalar eksik diye bi hata veriyor.tekrar pc reset atip ayni dvd den ultimate x86 sectim ve kuruluma basladim.kurulum hatasiz olarak tmmlayip pc driverleri yukleyip gucellestirmeleri sorunsuz yukledim.yani 32 bit de sorunsuz çalışıyordu pc ama 8gb ram oldugundan 64 bit kurmam lazim.windows yukseltme danismani yukleyip x64 icin eksiklere baktim.sadece usb host controller driverini gosterdi.onu yukleyip tekrar ayni dvd den x64  ultimate kurulumuna gectim sorunsuz bir sekilde tamamladi.ama windows sorunsuz bir şekilde calisiyor gibi gorunsede oyun oynarken windows gezgini calismayi durdurdu hatasi aliyorum ve guncellestirmeler takili kaliyor tam yukleyemiyorum. Forumlarda baktim buna benzer cok sorun var fix it programini, manuel Microsoft.Support indirip yuklemeyi, cmd den scannow dosya onarmayi herseyi denedim windowd uptade tam yapamadim.sanirim windows logs dosyalari ilw bi sorun var .bios guncellemesi yaptimmi da windows açılmıyor bot mgr eksik diyor pc bana kafayi yedirdi kesin çözümü bilen varsa lutfen bana ulassin saolun şimdiden. .

himmety
18-12-2014, 15:41   |  #2  
himmety avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 32
602 mesaj

yeni bir windows yükleme medyası ile dene muhtemelen sendeki dvd de hasar oluşmuş ve gerekli dosyaları pc ye kopyalayamıyor

okankurubas
19-12-2014, 16:12   |  #3  
okankurubas avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 118
1,390 mesaj

Ürün orijinal mi?

emoz159
20-12-2014, 01:33   |  #4  
Üye
Teşekkür Sayısı: 3
96 mesaj

DVDyi USBye atmaya çalış sıkıntısız olursa eğer usb den yükle windowsu çünkü diskin bence zarar görmüş. Windows kurulumunda seçtiğin windows versiyonunun dosyaları hatalı yere denk geldiğinden okuma hatası veriyor. Eğer kaynak iso dosyası hala elinde ise direkt iso dan usb ye yazdır.