Window7 altında windows xp mod çalıştırdım güzel yapmışlar
epson tarayıcı algıladı kurdum ama tv kartı algılamadı
kuran veya kullanan var mı
Windows 7 Xp mod donanım algılama
bu xp mod ga-vm900m rev1 anakarta uyumlumu acaba
win 7 donanım uyuşmazligi yapıyor ise
xp mod kurucaz ben xp mod kurdum acilmiyordu bir hata veriyordu
keske resim cekseydim baktim yapamadim win 7 sildim
virtual windows xp kullanmanız için onu destekleyen işlemci gerekiyor
core duo e8400 destekliyor
benimki intelR pentiumR D CPU 2.80ghz desteklermi
bende xp mod kurdumda arkadaşlar xp modadamı pc driverlerini kurmalıyımaceba cünkü bi oyunu kurdum ve şimdide bi uyarı cıkıyo this game cannot run with 3D graphics over a Remote desktop connection. ne gibi bi problem bu arkadaşlar
XP Mode'un daha ne olduğunu bilmeden XP Mode kullanmaya çalışırsanız sonuç böyle olur arkadaşlar.
Öncelikle sanal bilgisayar nedir bir araştırın isterseniz . XP Mode varolan donanımınıza ERİŞEMEZ!
Daha önceki yazım:
Sanırım anlayamadınız Windows XP Mode'un asıl işlevini. XP Mode,Windows 7'de uyumsuz olan yazılımları Windows XP şle deneyebilmenizeyarayan bir özelliktir. Windows XP aslında bilgisayarınızda değil,VirtualPC yani sanal bir bilgisayarda çalışır. Bu bilgisayarda farklıbir sanal anakart, sanal işlemciye, sanal belleğe ve sanal sabit diskesahiptir.
Bana sorarsanız artık XP'yi bırakmanın vakti çoktan geldi de geçti bile...Artık sanal'ı bile beni bayıyor :)
Elimde XP'ye ait ne var ne yok sildim. :)
microsoftun sitesinden xp mode yi indirip deneyebilirsiniz...
http://www.microsoft.com/windows/virtual-pc/download.aspx
işlemciniz destekleyip desteklemediğini öğrenmek için burayı dikkatlice okuyup , gereken programla öğrenebilirsiniz...
https://www.chip.com.tr/konu/xp-m ... kenler_14636_2.html
bunların ikisinden de olumsuz cvp alırsanız benim tavsiyem ,xp cd niz varsa virtual pc programını indirip xp yi virtual pc programıyla yükleyip kullanabilmeniz...bence en güzeli de bu olabilir...
bende xp mod kurdumda arkadaşlar xp modadamı pc driverlerini kurmalıyımaceba cünkü bi oyunu kurdum ve şimdide bi uyarı cıkıyo this game cannot run with 3D graphics over a Remote desktop connection. ne gibi bi problem bu arkadaş
ekran kartının sürücüsünü güncellersen sorunun çözülebilir..hala sorun devam ederse ekran kartı ayarlarında 3D ayarını off sa on ya da başka bir seçenekle düzeltince kesin olur..
Slm windows 7 kullanıyorum xp modunu kurdum.açmaya çalıştıgımda sisteminizde donanım yardımlı sanallaştırma mevcut değil diye bi uyarı veriyor.araştırdığımda bunun sebebinin biostantaki virtualizsation ayarının disabled olmasından kaynakladıgını öğrendim.Biosta böyle bi ayar mevcut değil.acil yardım?
Benim web cami windows 7 de tanıtamamıştım xp mode kurdum ondada tanımadı nasıl iş anlamadım
Slm windows 7 kullanıyorum xp modunu kurdum.açmaya çalıştıgımda sisteminizde donanım yardımlı sanallaştırma mevcut değil diye bi uyarı veriyor.araştırdığımda bunun sebebinin biostantaki virtualizsation ayarının disabled olmasından kaynakladıgını öğrendim.Biosta böyle bi ayar mevcut değil.acil yardım?
Merhabalar...
Ben de eski bir programı Win7 64bit'te çalıştıramadığım için "XP Mode" indirdim. Arkadaşın belirttiği sorunun aynısı bende de oldu. "donanım yardımlı sanallaştırma devre dışı olduğu için" gibisinden bir hata verdi ve "BIOS'ta donanım sanallaştırmasını etkinleştirin veya güvenilir yürütme teknolojisini devre dışı bırakın" dedi. BIOS'ta ise böyle ayarlar yok.
Ne yapabilirim? Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...