Herkese Slm...
Direk konuya giriyim.
Benim işlemcim İntel i5 -430M 2,26 Ghz Dir.İşlemcim hakkında araştırma yaptım ve VT-x yani vizilition technologi -X 'i desteklemektedir bu da Resmi;
Ama çoğu internet sitelerinde araştırma yaptım bu sanallaştırma hakkında açıklamalar şunlar bu özelliği kullanabilmek için işlemciniz desteklemesi gerekir ve en az W7 Ultimate Prof ve Enterp. Kullanmalısınız demiş Bu özelliği aktif hale getire bilmek iin BIOS dan Vizilation özelliğini aktif edin demiş ama gel gelelim benim BIOSumda böyle bir özellik mevcut değil ama işlemcim destekliyor sanırım anlıyacağınız kafam biraz karışmış durumda suan W7 64 bit ultimate indiriyorum neden 32 bit kulanmıyorsun diyeceksiniz çünkü Acer aspire 5745 G serisi laptop umun yanlızca Windows 7 64bit serisi işletim sistemleri için driverleri var vede bende Xp ile çalışan programlarımı kullana bilmek için çözümler ve çareler arıyorum suan HDD 2 ye böldüm ve birine 64 bit W7 Diğerinede Xp yükliyeceğim ama işlemcim böyle bir özelliği destekliyorsa neden kullanmıyım ki değilmi. Bu konu hakkında bana bilgi verirseniz sevinirim şimdi ben hangi programı yüklemeliyim işlemcim destekliyormu desteklemiyormu naapöalıyım bana yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdiden herkese teşekkürler....