Arkadaslar merhabalar benim bilgisayarimda windows 7 var ve xp ye cevirmek istiyorum normal setup olarak calistiramiyorum cdden baslattigim zamanda kur bilgisayarda takili hicbir sabit disk bulunmadi dior arasitrdim nlite programini denedim 5 6 cd oldu herseyi dogru yaptigimada inaniyorum ancak sorun cozulmedi bios ayarlarida cok kisitli sata raid yapamiyorum ole bi secenek yok intel phoenix ekrani aciliyor biosta nasil yapacagim yardim edin
Windows 7 Xpye cevirme HDD hatasi
muhtemelen xp cd'sinin içinde sata driveri olmadığı için yapıyor. Anakartının çipsetine göre sata driveri indirip ardından nlite programıyla xp cd si ve driveri tümleştirip tekrar dene.
nlite programini denedim yaptim satalari 5 6 cd oldu farkli farkli. olmuyor malesef
Nlite ile CD ye sadece Microsoftun sitesinden yükledigin SP3 ekle bunu yaparkende iso olustur secenegini yapmayi unutma sonrasinda rahatca formatini at.
Bunun driversla alakasi yok makineleriniz yeni eski Sp1 yada sp2 XPleri ile yeni donanimlara format atmaya kalkiyorsunuz bundan olmuyor.
Sonuc olarakta bazui arkadaslarin cevaplarida ilginc sata drivers ekle peki Wifi ve bazi fotograf yada kamera vs vs yada baska yeni eklenmis seyler ne olucak onlaridami eklesin ?
Oynanmamis SP3 xp bul yada kendin nlite ile sp3 ekle