Windows 7 Yabancı Hotmail Giriş Sayfası [Çözüldü]

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
_eFeKenTLi_
07-11-2009, 01:17   |  #1  
_eFeKenTLi_ avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
716 mesaj

sımdı wındows 7 yukledım hersey harıka ama dun ıtıbarı ıle msn 8 ve ve ustu surumler artık eskı surumlerı kullanamaz oldular bende yenı surumu yukledım . e postamı actıgımda  hotmaıl hesabım gelmıyor . bılmedıgım bır dıldekı bır yere eposta adresımı ve sıfremı yazıyorum oyle gırıyor ben bılmedıgım bır yere tekrardan e posta adresımı ve sıfreme gırmek ıstemıyorum ...  cok  kotu olmus msn son surumu ... ben msn nın 7 ve ustu surumunu yuklesem nerden bulabılırım . nede olsa ucretsız bır hızmet oldugu ıcın lınk verebılırsınız sanırım . . .

ayrıca wındows 7 kotuleyenler sorun sızın pc nızde . wallaha ucak gıbı oldu pc hızı . neydı xp dekı kasılmalar ya . hele goruntu kalıtesınde  artıs oldu hd kalıtesı geldı . buarada yorumumuda yaptım  :D

Recep Baltaş
07-11-2009, 01:23   |  #2  
Recep Baltaş avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 8
9,635 mesaj

Açılan sitenin adresini koyar mısın?

Bir de YouTube engel kaldırıcı vb. progrmalar yüklü mü?

zxsel
07-11-2009, 01:28   |  #3  
zxsel avatarı
Yıllanmış Üye
903 mesaj

oncelıkle msn 8.5 yukle lıve yı yanı sonrada program fıles>msnmessenger>msnmsgr.exe>ozellıkler>uyumluluk> uyumluluk moduwın95 ten wındows2000yap tamam de msn yı acde msn onarılıyor dıyecek 5sanıye sonra acılcak

bılıyormusunuz bılmıyorum msn 8.1 msn.8.5 tum turkıyeden gırısı yasaklandı yani zorunlu msn9 yuklemegeldı ama bız bunu boyle cozduk msn 7 dede boyle olması lazım bız xp deboyle kullanıyoruz googleye msn 8.5 yaz bulursun ındırme lınkı 17 mbzaten

Recep Baltaş
07-11-2009, 01:35   |  #4  
Recep Baltaş avatarı
CHIP Online
9,635 mesaj

Tabii eski sürümlerdeki güvenlik açığını riske alıyorsanız :)

ifteri
07-11-2009, 01:51   |  #5  
ifteri avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
498 mesaj

firefox yüklüyse ondan yapıyor.aynı şeyi bende yaşadım.ispanyolca veya ona benzer bir dille yazılı sayfa  çıkıyor.her mail açılışındada adres soruyor.kaldırmakla kurtuldum.
belki yararı olur

_hEro
07-11-2009, 02:04   |  #6  
_hEro avatarı
Yıllanmış Üye
3,428 mesaj

Yabancı dil ile ilgili açılan sayfalar Msn plus, reklam kaldırıcı,titreşimi sınırsız yapma vb programlar yükleyince oluyor diye biliyorum.O tarz programlardan birisi idi ama adını unuttum.

ifteri
07-11-2009, 02:18   |  #7  
ifteri avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
498 mesaj
Alıntı: _hEro  
Yabancı dil ile ilgili açılan sayfalar Msn plus, reklam kaldırıcı,titreşimi sınırsız yapma vb programlar yükleyince oluyor diye biliyorum.O tarz programlardan birisi idi ama adını unuttum.
bendeki dil zaten ingilizce.konu daha farklı.herşey normalken fireffox yükledim.gelen mailleri açınca o ne olduğunu anlamadığım sayfayla mailim açılıyor.
firefoxu kaldırdım,msn yi yeniden yükledim sorun çözüldü.

_hEro
07-11-2009, 03:49   |  #8  
_hEro avatarı
Yıllanmış Üye
3,428 mesaj
Alıntı: ifteri  
bendeki dil zaten ingilizce.konu daha farklı.herşey normalken fireffox yükledim.gelen mailleri açınca o ne olduğunu anlamadığım sayfayla mailim açılıyor.
firefoxu kaldırdım,msn yi yeniden yükledim sorun çözüldü.
Konu farklı felan değil.Ben size demedimki.
Konu sahibi arkadaşım ,
bahsettiğim tarzda programlar yükledinmi.Çoklu msn den de kaynaklanabilir.Keza bende yüklü ve portekizce açılıyor sayfa.Daha önce birkaç yerde okumuştum bunu oyüzden söylüyorum.

Son Düzenleme: _hEro ~ 07 Kasım 2009 03:52
_eFeKenTLi_
07-11-2009, 04:28   |  #9  
_eFeKenTLi_ avatarı
OP Yıllanmış Üye
716 mesaj

bılgısayarımda hıcbır program yuklu degıl coklu msn yada msn plus  hıcbır eklentı de yok sadece daha once msn 8.5 yuklu ıdı artık bu surumu kullanamayacagım vede yukseltme ıcın evet hayır yazısı cıktı evetı sectım ve msn yı yukselttı . uyumluluk sorurunu gıder dedım . bır tane sorunu gıderdı ... msnyı asagı aldıgımda artık msn nın sembolu sol degıl sag alt kosede cıkmaya basladı ama hotmaıl hesabımı acınca malesef ıkıncı kez maıl adresımı ve sıfreme gırmek zorundayım vede anlamadıgım bır dıl secenegı ıle bunu bana sunuyor ...  suankı msn surumu en son cıkan surumu . hıc sevmedım .. ayrıca xp kullananlar   xp ıle wındows 7 arasında daglar kadar fark var . msn 8.5 de ıken gecerlı wep sayfam fıre foxdu ama sorun yoktu ne olduysa yenı surumde oldu ... wındows 7 harıka ama ah bı cozebılsem xp de kı gıbı degılkı ozellıkler . sankı bırı gelmıs senın evdekı esyaları son model teknolajı ıle donatmıs gıbı . wındows 7 de oyle .. ama bu durum lıve msn ıle ılgılı sanırım

_hEro
07-11-2009, 04:43   |  #10  
_hEro avatarı
Yıllanmış Üye
3,428 mesaj
Alıntı: _eFeKenTLi_  
bılgısayarımda hıcbır program yuklu degıl coklu msn yada msn plus  hıcbır eklentı de yok sadece daha once msn 8.5 yuklu ıdı artık bu surumu kullanamayacagım vede yukseltme ıcın evet hayır yazısı cıktı evetı sectım ve msn yı yukselttı . uyumluluk sorurunu gıder dedım . bır tane sorunu gıderdı ... msnyı asagı aldıgımda artık msn nın sembolu sol degıl sag alt kosede cıkmaya basladı ama hotmaıl hesabımı acınca malesef ıkıncı kez maıl adresımı ve sıfreme gırmek zorundayım vede anlamadıgım bır dıl secenegı ıle bunu bana sunuyor ...  suankı msn surumu en son cıkan surumu . hıc sevmedım .. ayrıca xp kullananlar   xp ıle wındows 7 arasında daglar kadar fark var . msn 8.5 de ıken gecerlı wep sayfam fıre foxdu ama sorun yoktu ne olduysa yenı surumde oldu ... wındows 7 harıka ama ah bı cozebılsem xp de kı gıbı degılkı ozellıkler . sankı bırı gelmıs senın evdekı esyaları son model teknolajı ıle donatmıs gıbı . wındows 7 de oyle .. ama bu durum lıve msn ıle ılgılı sanırı

Hmm demekki çoklu msn amaçlı ve benzer programlarla alakası yokmuş.Bunuda görmüş oldum.Denemek içni herşeyi baştan kurmam gerekiyordu.
Başka birşey aklıma gelmiyor.
Sadece açılan adresin sonundaki 1046 sayısının Portekizce, 1072 sayısınında Türkçe'yi temsil ettiğini biliyorum.Yani o sayıyı 1072 yaparsanız Türkçe olacaktır ama msn, o Türkçe sayfaya otomatik nasıl yönlendirilir bilmiyorum.

_eFeKenTLi_
07-11-2009, 05:02   |  #11  
_eFeKenTLi_ avatarı
OP Yıllanmış Üye
716 mesaj

sanırım bu son surumun bır sorunu . belkı duzeltılebılır bısıdır . bekleyıp gorecegız . aslında boyle bırseyın olmaması lazım . bu gıdıslı lıve msnyı kaldırıp wındowsun msn sı nı kullanacagım ... bıraz once o hatayı kaldıracagım derken ne halt yedım bılmıyorum msn acılmadı . bır yerlerı ıncelerkene rastgele buldum . msn yı bı kaldırayom dedım onar dıye secenek cıktı onardı . ve msn ne acıldı xp de olsa ohoo baya cebellesıyodum  ..                  
     asıl problemın cozulmesı ıcın beklemekten baska bı care yok . forum katıblerı bılır aslında bunu ama . sanırım soruyu gormedıler ...

Recep Baltaş
07-11-2009, 10:00   |  #12  
Recep Baltaş avatarı
CHIP Online
9,635 mesaj

ADresi verin dedim ama görmediniz galiba.

JhonDanieL`s
07-11-2009, 10:44   |  #13  
Yeni Üye
29 mesaj

Bu sorunla dün bende karşılaştım. Çözümü oldukça basit.

1- Sisteminde Mozilla Firefox Varsayılan Tarayıcı olduğu için bu sorunla karşılaştın.
2- Varsayılan Tarayıcı` yı İnternet Explorer olarak değiştirin.
3- Eğer Varsayılan tarayıcı İnternet Explorer olmasına rağmen mail sayfana girişte her seferinde şifre girmeni istiyorsa ;
 WLM-Araçlar-Seçenekler-Güvenlik sekmesindeki Hotmail` e Windows Live ID Gerektiren Diğer Web Sitelerine Gittiğimde Parolamı Sor Kutucuğundaki işareti kaldırın.

_eFeKenTLi_
07-11-2009, 13:23   |  #14  
_eFeKenTLi_ avatarı
OP Yıllanmış Üye
716 mesaj

varsayılan tarayıcıyı ie8 olarak ayarladım sorun duzeldı . ben varsayılan tarayıcı ie dıye ayarlı dıye bılıyordum degımıs demek . sorunum cozuldu . yardım herkeze tsk  ler .