Merhaba, CHIP'in verdiği linkten 32 bit Windows 8 Geliştirici Önizlemesi sürümü indirdim. Windows 7 Ultimate yanına sorunsuz olarak Windows 8 kurmam için D bölümünü kurulumda tercih etmem yeter mi?
Windows 7 Yanına Windows 8 Kurmak
andaç kardeşim bence biosun ayarlarıyla oynamana gerek yok vmware veya diğer sanallaştırma programlarıyla deneyebilirsin ben öyle yabıyorum şimdi kuruluma geçecem ...
bakalım bu windows 8 nedir....
yeter heralde bende de durum biraz farklı D de çok önemli dosyalarım filmlerim arşivim var c de windows 7 kurulu windows 7 ninde kalmasını istoyurm D ninde ne yapmam lazım
Arkadaşlar Win 7'den denetim masası,yönetimsel araçlar,bilgisayar yönetimi,sik yönetimine tıklayın,yeni bir birim oluşturun en az 25 gb. NTFS biçimlendirin. Win 8 i DVD'ye yazdırıp boot edin ve o yeni birimi eçin kurulumda diğer birimlerdekilere bir şey olmaz.
d ye sorunsuz kurabilirsin bende windows 8 developer previeew + developer tools yani en kampamlısını indirdim 64 bit tabiki visual studio 11 betasını denedim program yazmayı baya kolaylaştırmışlar ben nasıl yazıldığını anlamadım ama vs 10 da button a propertiesten ad veriliyordu vs 11 de direk butona tıklayın adı değiştirilebiliyor baya esnek olmuş yani sistemi geri yüklemeden hariç refresh ve reset isimli 2 adet fabrika ayarına döndürme seçeneği var
virtual box u kullanabilirsin. resimli anlatım: http://windows7li.blogspot.com/2 ... -kurma-resimli.html
win7 nin içindeki bileşenleri nasıl ekleyip çıkartabiliriz özellikle gereksiz olanları arkadaşlar ?