merhaba arkadaşlar ben windows vista işletim sistemini kullnıyorum windows 7 ye geçme de tereddütlerim var bana bu konu hakkında yardım edebilir misiniz?
windows 7nin ne gibi sorunları oluyor?
yardımlarınızı bekliyorum...?
windows 7 ye geçiş
Hiçbir sorunu yok diyebilirim kullanıım açısından Xp kadar kolay görselliktede vistadan daha güzel hız ve performans veren bir sistem ama sistem özelliklerinizi yazarsanız daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz sanırım.
Tabiki sistem gereksiinimlerin de önemli Yazarsan yardımcı oluruzz..
Vista kullanıyorsunuz ve windows 7 ye geçmekte tereddüt ediyorsunuz, ilginç. Bence windows 7 varken vistada kalma konusunda tereddütleriniz olmalı.
bilgisayarım hp pavilion dv5-1245et
aslında vistadan memnunum ve bir kaç arkadaştan duyduklarıma göre window 7 bazı programlarda hata veriyormuş:(
bir de benim bilgisayarımda recovery diye bölüm var windows7 yi kurarsam o bölüm kaybolur mu?
teşekkürlerrr...
Ne yani bu arkadaşların hayatlarında herhalde XP'de hiç hata almamışlar. O zaman XP kullansınlar ;)
Kaybolmaz. Recovery bölümü gerkesiz zira o bölüm eskidiiiir...İlk işim o gereksiz 10 GB'ı silmek olur ama işten anlamayan kullanıclar için o kutsal bir emanet gibi değerli...
Ben 3 aydır kullanıyorum hiç bir sorununu görmedim :)
Kusura kalmayın ama siz bu XP olayını çok abartıyorsunuz benim HDD ikiye bölünmüş halde birinde XP birinde Win 7 var ve ikiside gayet stabil düzgün çalışıyor ha XP'i çok mu mükemmel hayır değil eksiği gediği çok fazla yinede o kadar da değil yani ;) bunu Win 7'den önce senelerce XP kullanmış biri olarak yazdım.
Bilmiyorum ne geçecek elinize XP ölünce ((: ( Henüz ölmedi , halen de en çok kullanılan OS Xp'dir )
Foruma şöyle bir bakıp çıkayım diyen biri ; ' MicroFost 'a mı çalışıyor ne ki ? ' dese hiç şaşırmam , microfost da xp yi bitirme çabasında...