Windows 7'ye geçişte kafa rahatlığı!

CHIP Online
13-07-2010, 15:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Windows 7'ye geçmeyi düşünenlere Microsoft'tan iyi bir haber geldi! İşte sunulan imkan...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/wind ... ahatligi_21232.html

Resimlerle: Windows 7 için 77 püf nokta

Microsoft Windows 7'ye geçişte Vista'da yaptığı gibi geriye dönük bir garanti vermişti.

Kullanıcılar memnun kalmazlarsa Windows XP'ye dönme hakkını ellerinde saklı tutuyorlardı. Bu garantinin Windows 7 için olan süresi ise Service Pack 1'in çıkışına kadar olmak üzere belirlenmişti.

Microsoft yaptığı açıklama ile bu tarihi 2020 yılına kadar uzattığını duyurdu. Windows 7'ye daha önce eşi benzeri görülmemiş bir geçiş olduğunu aktaran Microsoft, bu kararı istikrarlılık için aldığını belirtti. Bu karar Windows 7'ye geçişte büyük şirketlerin de olabilecek endişelerini tamamen gidermeyi amaçlıyor.

Kullanıcılar geriye dönüş haklarını kullandıklarında işletim sisteminin en yakın sürümüne sahip olabiliyorlar.

Tüm konu: Windows 7'ye geçişte kafa rahatlığı!

İzleyin: Windows 7'yi çocuklar bile kullanır

Resimlerle: Windows 7 için 77 püf nokta

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Windows 7'ye geçişi düşünüyor musunuz?

Seyfettin10
13-07-2010, 15:48   |  #2  
Seyfettin10 avatarı
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1
15 mesaj

Ben şu an kullanıyorum ve gayet memnunum :) Her ne kadar XP'de olduğu gibi Windows 7'yi henüz tam olarak çözememiş olsamda, Kullanım kolaylığı ve XP'ye göre sistem kararlılığı yönünden daha gelişmiş olması beni cezbetmeye yetiyor :) Henüz Windows 7 tecrübesi olmayan arkadaşlara denemelerini öneririm. Windows 7'i kullanmaya başlayanlar muhtemelen XP'ye dönmek istemeyecekler :))

Jubei76
13-07-2010, 17:14   |  #3  
Jubei76 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
3,579 mesaj

tam 2 gün önce yiğenim mavi ekran nedeniyle win7,den xp,ye döndü ve aynı saatler içerisinde bana abi bir daha xp,ye dönmeye çalışırsam beni döv deyip tekrar win 7,ye dönüş yapmıştı :D herkese tavsiyedir win 7 kullanın kafanız rahat etsin ;)