Arkadaşlar photoshop cs4 setup dosyasına tıkladığımda setup penceresi açılmıyor.aynı durum flash da da var.setup ekranı açılacağına arka planda çalışıyor.yönetici olarak çalıştırdım bir şey değişmedi.defalarca çalıştırdımama setup ekranı gelmiyor. Bu hata photoshop cs4 ve flash cs4 te var.çözüm bulan var mı??
nette araştırdım biraz ama çözüm bulan yok:( Acaba photoshop ve flash cs4 windows 7 de desteklenmiyor olabilirmi??
Windows 7 ye Photoshop CS4 , Flash CS4 yüklenmiyor
aynen ikiside çatır çatır çalışıyor win7'de, ben kullanıyorum başka arkadaşlarda kullanıyor. senin kurulumlarda bir sorun olmuştur, yeniden indirmeyi deneyebilirsin.
aynen ikiside çatır çatır çalışıyor win7'de, ben kullanıyorum başka arkadaşlarda kullanıyor. senin kurulumlarda bir sorun olmuştur, yeniden indirmeyi deneyebilirsin.
kurulum dosyalarında sorun yok çünkü chip dvdden çektim pcye:)
bendeki sorun başkalarında da var nette araştırırsanız görürsünüz yani sadece bana olan bişey değil.
neyse uyumluluk denicem napim.
yine de ilgilendiğiniz için teşekkürler.
sırf bir yazılım için işletim sistemine format mı atılırmış.. başkalarında sorun olması uyumsuz anlamına gelmez, herkesin bilgisayarlarında farklı farklı biton yazılım ve donanım var, bunların sürücüleri ve ayarları bazen çakışmalara neden olabiliyor. kurulumda sorun olup olmamasıda kaynağa bağlı olduğu kadar bulunduğu yere ve gördüğü işlemlere görede değişir; bazı dosyalar daha 1 veya 2. kopyalamada bozulur, sabit diske kopyalanırken o ara işlemde bir eksiklik meydana gelmiş olabilir(senin haberin bile olmaz), veyahut başka bir yazılım erişmeye çalıştıysa oda bozmuş olabilir.
ikiside çalışmakta hatta photoshop cs 4 extended ı 2 saat önce yükledim ;)
uğur söylenen olay farklı kurulum esnasında yazılımın bu sürümü windows ile uyumsuzdur hatası bunu değil çakışma istersen tek tek en ince detayına kadar incele sonuç format kaçarın yok. aynı hata nokia firmasındada mevcut güncel sürüm pc suite windows 7 ile tamamen uyumsuz ve kararsız sırf onun yüzünden 2 kere windows 7 64 çöktü eski sürümü gayet kararlı ve uyumsuzluk hatası vermeden çalışıyor sözde web sitesinde son çıkan sürüm ile win7 uyumluluğu ve kararsızlık sorunu giderildi yazıyor tam tersine daha kötü uyumsuzluk sorunu var cpu architecture hatasına düşüyor sürekli eski sürümde yok mecburen güncellemesini kapattım.
formattan sonra arkadaşta görecekki düzgünce kurulacak tabiki kurulum dvdsinde sıkıntı yoksa.
Adobe Master Collection CS4 tüm programları kurulu ve sorunsuz çalışıyor. Senin büyük ihtimal adobe yükleme cd in ya da hdd deki setupta sorun vardır. Komple kaldırıp yeniden kurmayı dene