Windows 7'ye Windows XP makyajı!

CHIP Online
29-07-2014, 01:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Windows XP'yi özleyen Windows 7 kullanıcıları... Bu yöntemle 7'yi XP'ye dönüştürebilirsiniz!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/wi ... -makyaji_48405.html

Resimlerle: 150 etkileyici Windows duvar kağıdı

Microsoft Nisan ayında Windows XP'ye desteğini artık çektiği için Windows XP her türlü açığa ve saldırıya karşı korunmasız hale geldi. Dolayısıyla Windows XP kullanıcıları da büyük risk altında bulunuyor. Ancak bu eski dosta veda etmek istemeyenler ve Windows 7 kullanıcıları, anlatacağımız yöntemi kullanarak Windows 7'ye Windows XP makyajı yaparak, sanki hala Windows XP'yi kullanıyormuş gibi hissedebilirler.


Adım 1: Luna temasını yükleyin


Windows XP'nin standart görünümü, mavi çubukları, arka plandaki yemyeşil çayırlar... Bunlar ne yazık ki Windows 7'de bulunmuyor. Ancak bir Windows 7 teması olarak hazırlanmış olan Luna temasını DeviantART'tan indirmelisiniz.


Adım 2: Evrensel tema yamayacısını indirin


Windows XP yamasını DeviantArt'tan indirdiniz ama onu nasıl Windows 7'de kullanacaksınız? Windows 7 üçüncü parti temaları tam anlamıyla desteklemiyor. Temayı kullanabilmek için bilgisayarınıza kuracak bir yazılıma ihtiyacınız olacak. Onun adı da Universal Theme Patcher. Uygulamayı bu linkten indirebilirsiniz. Ancak kurarken adware uygulamalarını da yanlışlıkla kurmayın. 


Tüm Konu: Windows 7'ye Windows XP makyajı!

Resimlerle: 150 etkileyici Windows duvar kağıdı

Kaynak: www.chip.com.tr