6.1.7600.17000.win7_rtm.090717
http://forums.mydigitallife.info/showthread.php?t=6451
windows 7 Yeni Bir Build 6.1.7600.17000
- 1
- 2
yarın linkler düşer arkadaşlar. bulduğumda hemen ekliyeceğim
MS tan açıklama bugün gelebilir. windows 7 tamamlandı diye
yarın linkler düşer arkadaşlar. bulduğumda hemen ekliyeceğburaya link ekleyebileceğini falan mı düşündün ?? recep baltaş nerde arkadaşlar yaa . şu windows 7 bölümü iyice çığrından cıktı . windows 7 ile ilgisi bile olmayan konular açıyorlar.burası illegal paylaşım forumu değil . çıktıysa cıktı ayrıca ya koskoca microsofttan sanki bilgi sızdırıyomusuz gibi haber yapıyorsunuz olacak iş değil . ne yapalım yani rtm çıktıysa ..
iyice kabak tadı verdiniz ama !
windows 7 nin kendisinden başka her şey konuşuldu. chip dergisi ve online sitesinin ciddiyetine zarar veriyorsunuz
Her yeni çıkan derlemeyi indireceksiniz diye bir şart koyan yok değil mi? Nedir bu serzeniş!
Microsoft resmi olarak RC'yi yayınladı ve şahsen başka bir derlemeyi (illegal yolla edinilmiş) ne indirdim ne de sistemime kurdum. Hem bundan sonra final sürüm çıkınca crack arama derdine düşeceksiniz burası sizler için yanlış bir yer!
Hem bir an önce çıkmasını iste, hem de yapılan bu çalışmayı kul hakkına girerek (ki kul hakkının müslümanı, yahudisi, hristiyanı, hindusu... yoktur) bedava bir şekilde kullanmak iste.
Lütfen arkadaşlar kendimize gelelim. Halâ insanız!
arkadaşlar bu bir forum sitesi olduğuna göre windows 7 hakkında tartışmamızın neresi anormal siz bu tartışmalara girmek istemiyorsanız. girmezsiniz. ayrıca microsoft kendisi buna izin veriyor. izin vermese kim sizdırabilir.
arkadaşlar windows 7 RTM veya final paylaşıma açılmayacak. çıkarsa bile sızdırma olur.
arkadaşlar bu bir forum sitesi olduğuna göre windows 7 hakkında tartışmamızın neresi anormal siz bu tartışmalara girmek istemiyorsanız. girmezsiniz. ayrıca microsoft kendisi buna izin veriyor. izin vermese kim sizdırabilir.microsoft izin veriyor diye birşey yok. özel kişilere gönderiliyor onlar sızdırıyor!
Aslında çok iyi bir reklam.
PcMaKeR 16385 sürümünün incelemesini yaptınızmı karalı bir sürüm olduğu söyleniyor. ben hala 7100 ü kullanıyorum. geçmeyi düşünüyorumda
Daha önce RC 7100'ü kullanıyordum 7600.16385'i dün gece yükledim. PcMaKeR'ın da dediği gibi kurulum ekranında hangi sürümü istediğiniz soruluyor. Ram kullanımı RC 7100'e göre %10-15 daha az.
Asıl gelişme disk kullanımında neredeyse RC 7100'ün yarısı kadar HDD kullanmış oluyor kurulum sonrasında.
Gayet stabil çalışıyor.
Çok yüksek ihtimal Final RTM bu build....
Her gördüğünüz sakallıya dedeniz demeyceğiniz gibi her gördüğünüz Build'e de Final demeyin. Bir dahakine konunu adını değiştirmek yerine doğrudan SİLECEĞİM! Yeter artık insanları yanlış bilgilendirdiğiniz arkadaşlar.
Kaynak verdiğiniz forumu biraz düzgün OKURSANIZ Microsoft'un sabah saat 6:00'da Final RTM imzalamayacağını anlardınız.
- 1
- 2