arkadaşlar bazı yerlerde Windows 7 RTM 7600 16399 görüyorum
aslı astarı varmı
Windows 7 yeni updateleri ???
Piyasada sözüm ona gezen ve güya sistemi hızlandıran güncellemelere sakın meyletmeyiniz.
Oturup mantık çerçevesinde bir düşünelim. Acaba gerçektende MS Windows Update üzerinden yayınlamadan bu tarz güncellemeler gerçekçi midir? Yalan yanlış kendini hacker sanan lamer kesiminin sızdırıldı deyip bu tarz güncellemeleri piyasaya sunması ne kadar akıl ve mantık çerçevesinde olabilir.
Zaten sızdırıldı adı altındaki güncellemeri incelerseniz, MS Support'tan bu güncellemelerin bazılarının Win'98/XP olan güncelleme numaralarına sahip olduğunu göreceksiniz.
Ayrıca güncelleme boyutlarında 100-200 Mb'lık veriden söz ediliyor. Mantıklı mıdır acaba? Neredeyse bir hizmet paketinin (SP) boyutuna denktir bu boyut.
Gerçektir ya da değildir, doğrudur ya da yalandır... Windows Update üzerinde görmeden hiç bir güncellemeyi sisteminize yükleyip bilgilerinizi ve bilgisayarınızı tehlikenin içine atmayın.
Saygılarımla...
arkadaşım bundan mı bahsediyorsun :)
bunalar ayakta uyuyor 22-23 ekim de görürsünüz güncellemeleri bekleyin az kaldı enson 40 tane ve hepsi ms imzalı sorunsuz çalışıyor bakalım 22 sine kaç tane olacak hadi hayırlısı.
buda benden tek resim yetmedi devamı ikinci resimde.
Güncelleme: Tx3 (13 Eyl 2009 00:14)
22 de kaç tane oalcak varmı adamlara once bu guncelelmeler gelecek sonra yenı beklıcez:)
yaw sen 7600 kurduysan gerisini bosver gunceller zaten
Windows 7'nin 7000 ve 7057 sürümlerinin ikisi de kurulu olduğu sürücüyü (iki
farklı sürücü/donanım) corrupt etti.
Fiziksel olarak bozduğunu düşünmüyorum. Chkdisk hataları veriyor. Klasör oluşturamıyorum. Dosya
silemiyorum vs. Sınırlı kullanıcı mı oldum diye baktım. Hayır.
0x80070571 hatası alıyorum.
HDD'lerin ikisi deTOSHİBA . Biri 120Gb D: C: 336 gb diğeri dikey teknolojili
500Gb.
Hard diskleri kendim 2 ye böldüm HP Pavilion Dv6-1115 kullanıyorum
Tam da keyfini çıkaracaktım meretin. Anasını ya.
en kısa sürede geri dönüş sağlarsanız çok sevinirim... Şimdiden teşekkür ederim
özel mesaj gönderirseniz sevinirim....
Windows 7'nin 7000 ve 7057 sürümlerinin ikisi de kurulu olduğu sürücüyü (ikiKonuyu dağıtmayın. :)
farklı sürücü/donanım) corrupt etti.Fiziksel olarak bozduğunu düşünmüyorum. Chkdisk hataları veriyor. Klasör oluşturamıyorum. Dosya
silemiyorum vs. Sınırlı kullanıcı mı oldum diye baktım. Hayır.0x80070571 hatası alıyorum.
HDD'lerin ikisi deTOSHİBA . Biri 120Gb D: C: 336 gb diğeri dikey teknolojili
500Gb.
Hard diskleri kendim 2 ye böldüm HP Pavilion Dv6-1115 kullanıyorum
Tam da keyfini çıkaracaktım meretin. Anasını ya.
en kısa sürede geri dönüş sağlarsanız çok sevinirim... Şimdiden teşekkür ederim
özel mesaj gönderirseniz sevinirim....
Forum kurallarına aykırı.