Selam arkadaşlar forumda yeniyim Windows 7'yi indircem ama bir türlü bulamadım diğer sitelerede güvenemıyorum yardımcı olurmusunuz ..?
Windows 7'yi nereden indirebilirim?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.windows7 yi artık indiremezsiniz malesef ağustos'un 20'sine kadar indirme hakkı tanımıştı microsoft eğer cd'sini bulabilirseniz bir arkadaşınızdan onun product key'ini kullanarak yükleyebilirsiniz microsoft aynı product keyle 3 kere yüklemeye legal olarak izin veriyor ancak forum sitelerinde upload edilmiş bulabilirseniz indirebilirsiniz açıkcası benim tavsiyem arkadaşlarınızdan cd'sini bulmak çünkü forum sitelerindeki uploadlara pek güvenemiyorum virüs konusunda
bu adresten sadece product key alabiliyoruz artık
windows7 yi artık indiremezsiniz malesef ağustos'un 20'sine kadar indirme hakkı tanımıştı microsoft eğer cd'sini bulabilirseniz bir arkadaşınızdan onun product key'ini kullanarak yükleyebilirsiniz microsoft aynı product keyle 3 kere yüklemeye legal olarak izin veriyor ancak forum sitelerinde upload edilmiş bulabilirseniz indirebilirsiniz açıkcası benim tavsiyem arkadaşlarınızdan cd'sini bulmak çünkü forum sitelerindeki uploadlara pek güvenemiyorum virüsaynı product key ile nasıl 3 defa yükleyebiliyorsun ? o key 1 kere etkinleştirmek için
aynı product key ile nasıl 3 defa yükleyebiliyorsun ? o key 1 kere etkinleştirmek içhayır microsoft'un bana gönderdiği mailin alakalı kısmını yazıyorum 3 kere kullanabilirsin bir keyi"Your product key will work for up to three separate computers, so if you want to install the RC on another PC, you can re-use the same key." yani diyorki ürün anahtarınız 3 farklı bilgisayarda kullanılabilir, eğer RC versiyonunu başka bir bilgisayara yüklemek isterseniz aynı anahtarı kullanabilirsiniz
ayrıca diyelim ki kullanılmıyor olsun(kullanılabilir ama) yinede ücretsiz olarak product key alabilirSon Düzenleme: Lj.23 ~ 24 Ağustos 2009 14:23
hayır microsoft'un bana gönderdiği mailin alakalı kısmını yazıyorum 3 kere kullanabilirsin bir keyio RC sürümü .ben RC sürümü 50 bilgisayara yüklerim ne olacak o.."Your product key will work for up to three separate computers, so if you want to install the RC on another PC, you can re-use the same key." yani diyorki ürün anahtarınız 3 farklı bilgisayarda kullanılabilir, eğer RC versiyonunu başka bir bilgisayara yüklemek isterseniz aynı anahtarı kullanabilirsiniz
ayrıca diyelim ki kullanılmıyor olsun(kullanılabilir ama) yinede ücretsiz olarak product key
o RC sürümü .ben RC sürümü 50 bilgisayara yüklerim ne olacak o..iyide arkadaşım zaten şuan RC sürümünden başka bir sürümü yok(legal olan) doğal olarak ürün anahtarını da zaten bu sürüme kullanabiliriz sadece yükseltme paketi var oda yeni bir bilgisayar alınca kullanabilirsin kutulu olarak windows 7 Türkiye'de hiçbir yerde satılmıyor