arkadaslar isletim sistemim coktu bilgisayardakı verileri kurtarmak lazım aklıma ilk gelen harici bir bellekge isletim sistemi kurup bilgileri almaktir ama bu yontemı bulamıyorum bılen varsa yardım cı olursa sevinirim yada baska bir fikri olan varsa sevinirim bilgisayardaki bilgilerimi kurtarmam lazım da
windows 7 yi usb bellege kurmak
internetden hiren boot cd yaz iso kalıbını indir cd ye yazdır mini xp kur sistemindeki dosyaları kurtar sonrada format at
:)
Haklısın arkadaşım. Ben ilk olarak Chip'te görseydim buradan link verirdim. Benim internet tarayıcımda yer imleri klasörüm var. Teknolojiyi takip ettiğim siteler arasında shiftdelete.net de var Chip.com.tr de var. Zamanında (2009 yılında) orada gördüm bu olayı. Hemen denemiştim ve o zamandan bugüne kadar defalarca kullandım bu yöntemi. Benim aklımda orası kaldı. Bu yöntem en az 500 sitede vardır. Ben başka yerde yok mu dedim? Orada esprili bir video da var. Güzelce anlatılmış.
Kızmaya gerek yok :) Bir dahaki sefere senin verdiğin linki veririm. Ayrıca benim verdiğim linkteki yazı 25/02/2009 tarihinde yazılmış. Chip'teki arkadaş 18/11/2009'da yazmış. İlk olarak shiftdelete.net'te görmem normal :)
Sanki başka sitenin reklamını yapıyorum gibi olmuş. :)
Neyse, iyi günler..
:)dert değil be dostum bilgi her zaman bilgidir bak bende bir şey öğrendim C=
Haklısın arkadaşım. Ben ilk olarak Chip'te görseydim buradan link verirdim. Benim internet tarayıcımda yer imleri klasörüm var. Teknolojiyi takip ettiğim siteler arasında shiftdelete.net de var Chip.com.tr de var. Zamanında (2009 yılında) orada gördüm bu olayı. Hemen denemiştim ve o zamandan bugüne kadar defalarca kullandım bu yöntemi. Benim aklımda orası kaldı. Bu yöntem en az 500 sitede vardır. Ben başka yerde yok mu dedim? Orada esprili bir video da var. Güzelce anlatılmış.Kızmaya gerek yok :) Bir dahaki sefere senin verdiğin linki veririm. Ayrıca benim verdiğim linkteki yazı 25/02/2009 tarihinde yazılmış. Chip'teki arkadaş 18/11/2009'da yazmış. İlk olarak shiftdelete.net'te görmem normal :)
Sanki başka sitenin reklamını yapıyorum gibi olmuş. :)
Neyse, iyi günler..