DVD YE KALIBI DİSKE YAZDIR SECENEYİYLE ATTIM DVD YE TAKTIĞIMDA SÖYLE BİR HATA ALDIM NEYAPMAM LAZIM LÜTFEN ARKADAŞLAR COK UGRASTIM AMA OLMUYOR.
[URL=http://img246.imageshack.us/i/sadesy.png/][/URL]
DVD YE KALIBI DİSKE YAZDIR SECENEYİYLE ATTIM DVD YE TAKTIĞIMDA SÖYLE BİR HATA ALDIM NEYAPMAM LAZIM LÜTFEN ARKADAŞLAR COK UGRASTIM AMA OLMUYOR.
[URL=http://img246.imageshack.us/i/sadesy.png/][/URL]
Şimdi ben Windows XP Kullanıyorum diye Windows 7 Ye Yükseltemiyorum Deyilmi?
Windows Vista Kaça Geçmem Lazımki Windows 7 Yi kurabileyim?
Siz yüklerken "Uprgade" seçeneğini değil, "Custom" seçeneğini seçin. Bunu yapmadan önce C:\> yi 2'ye bölün. (Biri C:\> diğeri E:\>, F:\> farketmez) Harfi olsun. Sonra o kısmı seçin. Ondan sonra da çay, kave Allah ne verdiyse Ardından ayarları yapın; Türkçe dil paketi forumda mevcut onu yükleyin ve paşa paşa Win7'yi kullanın.
Hayır anlatamadım tam galiba sorunumu :)
Ben DVD TAkıyorum DVD Calısıyor bu hata ekrana geliyor ... Birşey seçemiyorum yani ben :D
O zaman DVD'yi takıp, yeniden başlatın. "Lütfen bir tuşa basın" -yada- işte sonunda noktalar ilerleyen bir yazı çıkarsa bir tuşa basın ve kuruluma geçin. Bide sistem özelliklerinizi yazar mısınız?
Hayır anlatamadım tam galiba sorunumu :)Daha ilk cevapta zaten ne yapacağınızı söyledim. Analamdıysanızan anlamadığınız kısmı sorun. Biz zaten sizn yaşadığınız sorunu gayet iyi anlıyoruz merak etmeyin. Siz burda bu soruyu soran 1000. kişisiniz.Ben DVD TAkıyorum DVD Calısıyor bu hata ekrana geliyor ... Birşey seçemiyorum yani ben :
sistem özellikleri
2.70 ghz
2gb ddr2 800mhz ram
1gb hd 3600 ekran kardı
250 gb hdd
amd işlemci
hayır gelmiyor ama şöyle bir işlem yaptım geldi
pc res F12 Cd/rom aradı buldu tusa basın dedi bastım bişi yükledi ve microsoft yazıları cıktı??
beyler banada yardımmmm Cannot boot from Cd code :5 baslık buu acıl yardım beklıyorumm
Bunu banamı dediniz bilmiyorum ..
Sizin Dediğiniz Gibi ben anlamadığım bir noktayı sormak istiyorum Bu elimdeki Dvd İle Atsam Olmuyormu yani illa 4x Hızındamı bir dvd ye bastan atmam lazım ?
windows xp'ye,windows vistaya nasıl format atılıyorsa buda o şekilde biosa girip boot önceliğini dvd yapıp dvd takılı iken reset atacaksınız.sonra cd'den önyükleme için bir tuşa basın yazacak hali ile tuşa basacaksınız yükleme ekranı gelecek.Sonrası bildiğiniz format...
Önce dvd ile deneyin bir..
Bunu banamı dediniz bilmiyorum ..Hayır, sizin konunuzu bölen arkadaşı uyardım. Siz sistemi DVD'den boot edin, zaten açıklandı az çok. Bu şekilde kurarsınız. 4x falan kafanıza takmayın.SizinDediğiniz Gibi ben anlamadığım bir noktayı sormak istiyorum Bu elimdekiDvd İle Atsam Olmuyormu yani illa 4x Hızındamı bir dvd ye bastan atmamlazım ?