Slm windows 7 yükledim ama ses sorununu çözemedim ses kartım yok cigabaytın sitesine girdim bendekinin dırayvırının win7 uyumlusunu yükledim hata verdi ses denemelerinde bütün kolonlardan ses geliyor ama mp3 ve filmlerde 2 kolondan ses geliyor lütfen yardım
Windows 7 yükledim 5+1 den sadece 2+1 ses geliyor
dediğin sorun çoğu kişide var,hatta bu bi sorun değil.eğer programda hepsinden ses geliyorsa muhtemelen kolonların hepsi çalışıyor.5+1 ses sistemi surround yani çevresel ses sistemidir.müzik ya da film izlerken hepsinden ses almamanız normal çünkü izlediğiniz film ya da müziğin sesine göre değişir.mesela divx izlerken 5+1 ses çıkmaz ama bir dvd izlerken hepsinden ses alırsın çünkü o filmin 5+1 ses desteği var aynı durum müzik içinde geçerli.özellikle oyun oynarken de belli olur 5+1.ama ben hepsinden ses alıyım diyosan bütün işlemlerde programdan anlog kısmından ön ve arka hoparlör çıkışını ön hoparlör yaparsın hepsinden ses alırsın bu sefer de 2+1 olarak kullanmış olursun.5+1'in hiç bi özelliği kalmaz.bizzat başıoma geldi bende uraştım bu konuda bi şeyler öğrendim.iyi günler.