öncelikle herkese merhaba ;
windows7 beta1 build7000 sürümünü microsoft'un web adresinden iki kere (ie bir program yüklüyor "download manager" diye indirmeyi o yapıyor), torrentten bir kere ve download.microsoft.com ile devam eden direk linkten bir kere olmak üzere toplamda 4 kere indirdim.
ve bu lanetli .iso dosyasını nero9, isobuster, ashampoo burner ve isoburn programlarıyla sony ve princo marka dvdlere asus ve Lg marka dvd-rwlerimle defalarca yazdırdım. yazdırma hızım 4x (imgburn'de 2x hızı ilede denedim ama sanırım dvdler en az 4x'e izin verdiğinden otomatikmen 4x ile yazdı.)
programlarda "yazdırdıktan sonra diski doğrula" seçeneğini seçtiğimde 6-7 defa sektörler farklı hatası veriyor. orjinal dosyada 0x30f dvd üzerinde 0x30b şeklinde oluyor bu mesajlar. yalnız değerleri atıyorum şu an net olarak aklımda olmadığı için verdiklerime benzer şeylerdi.
kendi dvd-rw Lg marka , bu dvd-rw bozuktur diyerekten arkadaşımdan asus olanı ödünç aldım. ama sonuç değişmedi.
indirme hatalıdır diye ilk başta belirttiğim gibi 4 kere indirdim.
boot yapıp yüklerken expanding files %72'de hata veriyor "... files missing or corrupt ..." diyerekten. dosyalar kayıp ya da hatalı dediğini biliyorum
şimdi ben bu lanet olası .iso dosyasını dört kere indirdiysem ve iki farklı dvd-rw ile iki farklı marka dvd-r'ye yazdırıp başarılı olamadıysam sorun nerdedir arkadaşlar. kendi dvd-rw daha 1 ay önce yenilendi , arkadaşımdada bir hata yoktu.
xp format atıp sonra direk linki sömürdüm ama yine hüsran
bana yardım edin lütfen
ya da gidip microsoft binasını taşlamak istiyorum
[konu ile ilgili microsoft technet'te de yardım almak istedim ama dahi gibi hepsi daha yavaş yazdır diyo]