arkadaşlar sonunda yeni bilgisyarım asus cg8250 ye kavustum nese kurdum açtım bilgisyarı arkadaşlar windows başlatılıyor dedi sonra windows kuruluyor dedi elektrik gitmezmi az önce geldi açtım bilgisyarı windows yükleme yerinda hata veriyor bilgisyarınız bilinmeyen sebepten kapaltıldı bilgisyarı restartlayın ve w7 yüklemeye devam edin dedi dnedim olmadı napıcam şimdik
Windows 7 yükleme sırasında problem
Yani PC'nize henüz işletim sistemi kurulmadı mı?Arkadaşlar dediğiniz teknik servis elemanları mı bilgisayarınızı teslim ettiğiniz yani onların işlerini eksik yapması gibi birşey mi söz konusu tam anlayamadım.
İşletim sistemi zarar görmüşse onarmayı ya da son çare olarak yeniden yüklemeyi deneyin.
nsıl işte bilmiyorum hata veriyor
işletim sistemi yüklenirken hata oldu yani
bilgisyar açılmıyor en önmli yükleme yerinde gitti elektrik
Baştan işletim sistemini kurmaya çalıştığınızda da aynı hatayı mı veriyor?
nasıl kuracağım bilmiyorum yeniden bilgisyarı kapadım açtım aynı hata
BIOS'tan önyükleme aygıtını DVD sürücü olarak ayarlayın ve kurulum diskini takarak işletim sistemini kurun.Takıldığınız bir şey varsa tekrar sorabilirsiniz.Stajda da bazı bilgisayarlara format atarken sizinkine benzer sorunlar olmuştu fakat daha sonra işletim sistemi bilgisayarlara sorunsuz olarak kuruldu.
işletim sistemi dvd si yok elimde bilgisyarla gelmedi
umarım teknik servis yardım eder zaten etmek zorunda
Öykü kardeşim sen o bilgisayara format tın mı peki hic atmadıysan da format attır .