arkadaşlar dün windows 7 enterprise 90 gün kullanımlık indirdim ancak dvd writer ım olmadığı için daemon tools ile sanal sürücü olarak yüklemeyi başlattım,yükleme esnasında ilk yeniden başlat geldi,boot menüsünden windows 7'yi seçtim ve logosu geldi ama logodan sonra mavi ekran hatası alıyorum.
mavi ekranda çoğunlukla harddisk ile ilgili yazılar oluyor.
CHKDSK /F gibi şeyler yapın filan.
bunun çözümünü bilen arkadaşlar lütfen yardımda bulunun.
çözümleri bekliyorum
windows 7 yüklerken mavi ekran hatası?
- 1
- 2
daemon toolsla olmuştu benimki yaw :D daemon toolsu iyi kurduğundan emin ol
yha aslında sistem açılışında daemon tools hata veriyor.
acaba sizin biliğiniz sağlam bir link varmı.Vista 32 bit
Birşey diyeceğim.
Deamon Toolsla windows 7 kurulurmu hiç. gerçek tat alabileceğinizi mi sanıyorsunuz!
Format atmıyor birşey yapmıyor.
indirdiğin iso yu flashdisk e özel boot olarak ekle. chip te anlatılıyor flashdisk ile windows 7 kurulumu. eğer elinde yoksa şuan çok düştü fiyatları 4 gb lık bir flashdisk al her işini görür ;)
Rahatına bak.
şimdi sorun neyde onu bilmiyorum.
indirdiğimde olsa yükleme olmazdı,sistem hatası da yok.sadece logoya kadar gidiyor ondan sonra da devam etmiyor.
o kadar da indirdim kotayı da aştım ama ona üzülmüyorum yüklense gerisi boş ama...
al orjinal sitesinden windows 7ye bile destek veriyor:teşekkürler ama bununla atabilirmiyim sorunsuz
http://www.disc-tools.com/reques ... daemon4304-lite.exe
evet atabilirsin kurulumda yeniden başlatma isteyecek yeniden başlar daha sonra kur daemon toolsu ondan sonra windows 7nin isosunu mount ederek normal oyun kurarmış gibi kur ;)
şu anki işletim sistemim vista basic.onun üzerine değilde diğer boş bir bölüme kurmaya çalışıyorum
evet vista sorunsuz bir şekilde ve hızlı açılıyor
mavi ekrandan sonra vistayı açıyorum ve şu hata geliyor:
http://img15.imageshack.us/img15/7654/adszuxo.jpg
burdan bakabilirsiniz
mavi ekranın üzerinde yazan yazılar tam olarak şunlar:
Aproblem has been detected and windows has been shut down to prevent to your computer.
If this is the first time you're seen this stop screen,restart your computer,If this screen appears again,follow these step;
check for viruses on your computer,remove any newly installed hard drives or hard drive controllers.cheek your hard drive to make sure it is properly configured and terminated.
Run CHKDSK /F to cheek for hard drive corruption,and then restart your computer
Technical information:
***STOP:0x0000007B(0x80786B58,0xC0000034i0x00000000,0X00000000)
Peki flash bellekten yüklemeyi gerçekleştirirsem yine bu tür bir hata ile karşılaşırmıyım acaba?
orda harddiskinde sorun var demek istiyor.yani uzun lafın kısası sanal diskle filan uğraşacağıma direk bir usb flash bellekle bu işi bitireyim
virus olabilir diyor.bu hatanın sebebi basit ben belirttim ama uygulamadın.
Sanal Diskle işletim sistemi kurmak. bir evin temelini toprak zemine kurmak gibi bir sorun oluşturur.
Son Düzenleme: Pc_-_FiXeR ~ 16 Eylül 2009 10:56
ilginiz ve olumlu cevaplarınız ile beni aydınlattığınız için teşekkürler.
- 1
- 2