Windows 7 Yükseltme Seçeneği İçin,Son Gün 31.Ocak.

Turkish Developer
31-01-2010, 01:55   |  #1  
Turkish Developer avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
671 mesaj

Windows Vista işletim sistemi  sürümlerini ,Windows 7 işletim sistemi sürümlerine yükseltme Seçeneği İçin, Son Gün 31.Ocak 2010 !!!

Windows 7 Yükseltme Seçeneği; Windows Vista Home Premium, Business ve Ultimate sürümleri için geçerlidir. Windows 7 yükseltmeniz, Windows Vista için satın aldığınız sürüme karşılık gelecektir: Dolayısıyla sırasıyla Windows 7 Home Premium, Windows 7 Professional (Windows Vista Business yükseltmesi) veya Windows 7 Ultimate alırsınız.

Koşullara uygun bir kişisel bilgisayar satın aldıysanız;'' Yükseltmeyi gerçekleştirme yöntemi, kişisel bilgisayar üreticisine göre değişebilir. Windows 7 Yükseltme Seçeneği Programına katılmayı kabul etmiş bir bilgisayar üreticisinden koşullara uygun bir kişisel bilgisayar satın aldığınızda, Windows 7 kopyanızı yükseltmek için genellikle bir form doldurmanız ve birkaç adımı uygulamanız gerekir. Kişisel bilgisayarınızla birlikte gelen ambalajda geri ödeme ayrıntılarını içeren forma bakın. Koşullara uygun bir kişisel bilgisayar aldığınız halde yükseltmeyi nasıl edineceğinizi bulamıyorsanız, bilgisayar üreticisinin web sitesine bakın. ''

İlgili ayrıntılı bilgi ve dataylara  ulaşmak için BURADA bulunan bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak : Microsoft (Turkiye)
Turkish Developer
Chip Online

Kapalı Hesap (135391)
31-01-2010, 12:25   |  #2  
Kapalı Hesap
2,758 mesaj

:) Ben olsam direk Win7 alırım. Yükseltme için kargo parasıda alıyorlarmış :)

bilgi_çağı
31-01-2010, 23:52   |  #3  
Yıllanmış Üye
349 mesaj

26 Hazirandan öncekiler üvey evlat mı? 
demek ki üvey evlatmış, bizde 7 ye geçmeyiz ve satın alamyız ne yaparız , vista ile sonu kadar devam o da olmazsa Lınuxa geçerim...