game booster adlı programı biliyoruzdur hepimiz. bilgisayarımdawindows 7 32 bit ultimate ve bu game booster denen program yüklü. gamebooster programını normal kipe döndürmeden bilgisayarı kapattım. tekraraçtığımda masaüstündeki ve her yerdeki(klasörler, bilgisayarım, sürücüsimgeleri) simgeler kayboldu. sadece altındaki isimler yazıyor amasimgeleri yok. bir de başlat menüsü açılmıyor. geri yüklemenoktalarından geri aldım ama olmuyor. sanırım game boosterinçalıştırmayı kapattığı bi işlem yüzünden kayboldular ama şimdi o işlemaktif olmuyor. tekrar booster ı çalıştırıp oyun kipi ve normal kipyaptım ama düzelmedi. format atmak istemiyorum. lütfen yarım edin :(((
windows 7de game booster bütün simgeleri kaybetti?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Bende Game Booster ın kapattığı hizmetler bunlar. Umarım listemiz aynıdır.
Uygulama deneyimi
Tanı ilkesi hizmeti
Tanılama hizmeti anabilgisayarı
Tanılama sistemi anabilgisayarı
Dağıtılmış bağlantı izleme istemcisi
IP yardımcısı
Çevrimdışı dosyalar
Program uyumluluk yardımcısı hizmeti
Yukarıdaki hizmetlerin çalıştırılabilir dosyalarını bi hareketlendir, şunu uzantısı bat olacak şekilde kaydedip çalıştır.
start C:\Windows\system32\svchost.exe -k netsvcs
start C:\Windows\System32\svchost.exe -k LocalServiceNoNetwork
start C:\Windows\System32\svchost.exe -k LocalService
start C:\Windows\System32\svchost.exe -k LocalSystemNetworkRestricted
Win düğmesi ile R ye bas, services.msc yaz ve en yukarıda verdiğim listedeki servislerin hepsinin açılışta otomatik açılacak şekilde ayarlı olduğundan emin ol. Değilse sağ tıklayıp özelliklerden otomatik yap.
Kolay gelsin, imkanlarım dahilinde aklıma gelenler bunlar idi. Umarım çözülür. Bi arkadaş da aynı sorunu yaşamış, format atmak zorunda kalmıştı. Çözülmezse Google turuna çıkacam.
Bi de aklıma Combofix geldi. Benim adıma çok ama çok şaşırtıcı işlere imza atmış bir kod yığınıdır. Belli mi olur, çözer belki. Son çare olarak Combofix ile bi taratın formattan önceki son dakikalarda.