windows 7de metin 2 oyunu açılmıyor açılan pencere. windows belirtilen aygıta veya dosyaya erişemedi. öğeye erişmek için gereken izinleriniz olmayabilir. diye açıklama geliyor neden acaba oyunu tekrar kurdum yine olmadı xp de gayet nornal çalışyordu. windows 7 ultimate 32 bit kullanıyorum.
windows 7de metin 2 oyununu çalıştıramadım
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
22 mesaj
kardeş oyuna sag tıklayıp yonetıcı olarak çalıştır yapın sorun yuklemeden kaynaklanmıyorsa duzelıcektır
OP Üye
93 mesaj
OP Üye
93 mesaj
OP Üye
93 mesaj
Hayır. Bence çok özel çaba harcıyorsunuz. Mesela kullanıcı adınızda büyük harfle yazılmış Türkçe karakter var mı? Windows 7'niz dil paketli mi? Oyunu hangi dizine kuruyorsunuz ve bu dizin adında Türkçe karakter var mı?
özel bi çaba harcamıyorum oyunun çalışmaması için ayrıca kurduğum windows deneme sürümü ondan kaynaklanıyormu acaba?Tam dizin adını yazar mısınız.
Taze Üye
3 mesaj
ya arkadaslar bende aynı sorunla karsılastım bu sorunu sabahtan berı urasıyom cozemedım lutfen yardımcı olurmusunuz
Taze Üye
1 mesaj
ya bende dede çalışmıyo metin2 ye tıklıyorum windows belirtilen aygıtlara erişemedi izniniz yok diyo xp kulanıyordum gayet normal çalışıyodu ve windows7 pramiyum kullanıyorum 32bit