Explorer Google da aşağıdaki hatayı veriyor. Programı kaldırıp tekrar kurmak istedim ama kurulum dosyası programlarda görünmüyor. Çözüm öneren arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum...Şimdilik maalesef çözüm yokkkk...:(((
Windows 8.1 explorer 11 hatası
Bazı casus yazılımlar tarayıcılara etki edip senin bazı sitelere erişimini engeller veya anasayfanızı başka bağlantılara yönlerdirir. Daha güvenli bir internet için Google Chrome veya Mozilla Firefox öneririm. Arayüzleri İnternet Explorerdan daha iyi ve kullanıcı çerezlerinizi daha iyi şifreleyip kırılmasını engellerler. :)
Bazı casus yazılımlar tarayıcılara etki edip senin bazı sitelere erişimini engeller veya anasayfanızı başka bağlantılara yönlerdirir. Daha güvenli bir internet için Google Chrome veya Mozilla Firefox öneririm. Arayüzleri İnternet Explorerdan daha iyi ve kullanıcı çerezlerinizi daha iyi şifreleyip kırılmasını engellerler. :)Internet Explorer en güvenli tarayıcı olma özelliği ile diğer tarayıcılar içinde geçmişten bu yana hep önde olmuştur...şuan da durum aynıdır
Selamın Aleyküm;
Çözümü Denetim Masası-Programlar altında-Windows özellikleri aç kapa: Deyip daha sonra İnternet Explorer'ı seçip tiki kaldırın daha sonra bilgisayarı yeniden başlatın. Tekrar aynı yere girip Windows özeliklerinden İnternet Explorer'ın yanına tik koyun sorunuz çözülmez ise tekrar raporunu bizlere veriniz.
netimi uygulaması var ise bu hatayı alırsın çünkü kaspersky 2013 sürümünde ebeveyn denetimini açtığımda hep bu sayfa geliyor kapatınca düzeliyor ayrıca yeni bir kullanıcı açarak ta yoluna devam edebilirsin sistemini sağlam bir antivirüs taramasına tabi tuttuktan sonra. dns ayarlarından kaynaklı sıkıntın olabilir virüs yönlendirme yapabiliyor bazen.
Internet Explorer komple kaldırdıysan kurma şansı yok recovery yapman lazım. denetim masası program ekle kaldırdan windows özelliklerini aç kapat sekmesinden tikli hale getirirsin sonra windows update (güncelleştirme) den gelir. eğer gelmiyorsada kurma şansız söz konusu değil recovery yapman lazım.
Selamın Aleyküm;IE'ye basınca pencere anlık olarak gelip tekrar gidiyordu. Dediklerinizi yaptım işe yaradı IE artık açılıyor, teşekkür ederim.Çözümü Denetim Masası-Programlar altında-Windows özellikleri aç kapa: Deyip daha sonra İnternet Explorer'ı seçip tiki kaldırın daha sonra bilgisayarı yeniden başlatın. Tekrar aynı yere girip Windows özeliklerinden İnternet Explorer'ın yanına tik koyun sorunuz çözülmez ise tekrar raporunu bizlere veriniz.
Bazı casus yazılımlar tarayıcılara etki edip senin bazı sitelere erişimini engeller veya anasayfanızı başka bağlantılara yönlerdirir. Daha güvenli bir internet için Google Chrome veya Mozilla Firefox öneririm. Arayüzleri İnternet Explorerdan daha iyi ve kullanıcı çerezlerinizi daha iyi şifreleyip kırılmasını engellerler. :)Ne demiştim az önce :D