gecen gun g500 lenovo laptop aldim isletim sistemi windows 8.1 wifiye baglandiginda baglanamiyo ne yapmam lazim ?
Windows 8.1 li laptop
Merhaba,
Bir deneme yaparsan sorunu anlamaya calisiriz. Cep telefonundan mobile interneti acip Wi/Fi den laptopa aktarabiliyor musun ? En azindain Wi/Fi ozelligini test ederek baslayalim.
Daha sonra modemin ayarlarini laptop dan kaldirip bir daha sifirdan modeminin sifresini girip baglanmayi dener misin?
Olmadi modem ile laptop eslestirmesini modemin ustunde ki tusa basarak (tabi varsa) bir dener misin ?
Merhaba,dedigini yapmistim wifide problem yok zaten bizim wifinin uyumlu oldugu sistemlerin arasinda 8.1 yok sadece 8 varBir deneme yaparsan sorunu anlamaya calisiriz. Cep telefonundan mobile interneti acip Wi/Fi den laptopa aktarabiliyor musun ? En azindain Wi/Fi ozelligini test ederek baslayalim.
Daha sonra modemin ayarlarini laptop dan kaldirip bir daha sifirdan modeminin sifresini girip baglanmayi dener misin?
Olmadi modem ile laptop eslestirmesini modemin ustunde ki tusa basarak (tabi varsa) bir dener misin ?