Evet arkadaşlar bilgisayarıma sıfır windows 8.1 kurdum msdn orjinal crack yok ama bilgisayar yeniden başlatılırken kapanırken uzun sürede kapanıyor. Mesela yeniden başlatmam gerekiyor güncelleme olduğunda basıyorum 1 dakika sadece noktalar dönüyor ve yeniden başlatılıyor diyor kapanıyor açılırken sıkıntı yok sadece kapanırken ve yeniden başlatılırken ne yapabilirim ?
Windows 8.1 uzun sürede kapanıyor
Daha kararlı ne ya insanları kandırmayın.Windows 8 güncelleştime alıyor ve yaklaşık 1 yıl dan fazla destek süresi var.
Win 8 için update desteği bile yok.
Windows 8 ve 8.1 hâlâ tam oturmamış uyumluluk sorunu çeken sistemler ve 8 sürümü 8.1'e göre daha kararlı çalışıyor.İster inan ister inanma ama gerçek şu ki Windows 8 serisinin (8, 8.1, 8.1.1) hiç biri tam olarak oturamadı ve uyumsuzluk sorunları 2 yıla yakın zamandır giderilemedi.
O yüzden hem güncel hem kararlı sürümü kullanmak adına (güvenli yazmadım dikkat ediniz) en iyisi Windows 8 ya da 7 dir.
Msdn olması pek fark etmez güncelleştirme olmadığı hâlde kapanma süresi 20-30 sn yi geçmez normal bir bilgisayarda.
Ssd kullanılıyorsa daha kısa da olabilir.
Lütfen yanlış bilgi vermeyelim Windows 8.1'de Windows 8'de ufak tefek hatalar düzeltildi. Buda onun daha hızlı ve stabil çalışmasına yardımcı oldu. Windows 8 çıktığında Windows 7 diyordunuz. Windows 8.1 çıktığında Windows 8 diyorsunuz. Lütfen hep güncel olalım. Güncel olmak her zaman iyidir.