Merhaba arkadaşlar.Şuan bilgisayarımda orijinal Windows 8 bulunmakta. Ancak Microsoft'tan ön güncellemeyi yüklüyorum ve bilgisayar yeniden başlıyor. Başladıktan sonra hiç bir uyarı gelmiyor.(Mağazaya gidin vs.) Mağazaya gittiğimde de Windows 8.1 ile ilgili hiç bir şey yok. Neden olabilir. Sistem rahatlıkla Windows 8.1'i kaldırabilecek seviyede.
Windows 8.1 yüklenmiyor!
Arkadaşlar maalesef aynı sorun ben de de oldu mağazadan herhangi bir uyarı gelmedi. win 8 pro kullanmaktayım
w8.1 uzmanlar ve geliştiriciler için sürümdür..sadece iso şeklinde kurulabilir..indirmeye sunulacak nihayi sürüm denene göre eylül-ekim gibi.
w8.1 indirilip d ye veya herhangi yere kurulabilir(sıkıntılı)..veya ikinci hdd ye kurulabilir(biraz sıkıntı yaratıyor(denedim).
ifteri kardeş herkes de aynı sorun olmuyor deneyenler olmuş gayet güzel çalıştığını söylüyorlar. Ama denemek için bile güncelleyemedim maalesef :(
Ben iso ile değil mağazadan yükleme yapmak istiyorum.Çoğu kişi bu sorunu çözemiyor...
http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows-8/preview-download
Önizleme sürümünün ne zaman güncelleme veya mağazadan indiğini gördünüz de mağazadan istiyorum diyorsunuz.
8.1 sürümü, Win 8.0 önizlemede yaşanan sorunlarla aynı şekilde ek sorunları da beraberinde getirdi ve getirecek haliyle Zaten normal kullanıcılar için değil standart geliştiriciler için ve nasıl birşey olacağını görmek için yayımlanmış üründür. stabil sürüm olarak verilmiyor bunlar.
8.1 dün itibariyle mağzada indirdim ve kurdum şu an sorun yok.kurulumda ingilizce oluyor.dil yamasını indirerek türkçe yaptım.
Arkadaşlar aynı sorunu yaşadım ve buradaki çözümü bizzat denedim. Az önce yeniden başlattım bilgisayarı ve uyarı geldi :)