Bilgisayarım laptop ve güç tuşuna bastığımda normal açılmaya başlıyor ancak bir yerde siyah ekran çok fazla bekliyor ve 4-5 dakika gecikmeli şekilde bilgisayarım açılıyor açıldığında 'Bir Sorun Oluştu ve Bilgisayarınız Yeniden Başlatıldı' diye bir hata alıyorum ve dosyaları windows a göndermek istiyor musunuz diyor.. Bilgisayarım ilk zamanlarda çok hızlı açılıyordu 9 saniye gibi bir sürede açılması beni şok etmişti ancak şuan tam tersi bir durumla karşı karşıyayım.Kapanma olayına geldiğimizde 'Bilgisayarı Kapat' seçeneğine bastığımda hemen masaüstü kapanıyor windows kapatılıyor yazısı çıkıyor ve bu yazıda kayboluyor ekran kapanıyor ama bilgisayarım 6-7 dk daha çalışmaya devam ediyor. Sanki bir şeyle uğraşıyor gibi. Bir çok forum dolaştım.Bulduğum bilgilere göre bazı bilgisayarlarda Hotspot shield programı buna neden oluyormuş bunu duyunca hotspot u kaldırdım ve bilgisayarım 2 açılışı ve kapanışı düzgün hızlı bir şekilde yaptı ancak ondan sonra tekrar eskiye döndü araştırmaya devam ettim ve ccleaner ile registry i temizlememi söylediler.Temizlediğimde bilgisayarım 1 kere düzgün açıldı hata vermedi.Ama şuanda yine sorunlu durumda tam heh düzeldi diyorum tekrar bozuluyor.Çok teşekkürler.