Arkadaşlar windows 8 kurmak istiyorum, şuan indirsem tam teşekkürlü bi sistem olurmu yoksa daha oturtmadılarmı windows 8 i ve merak ettiğim birşeyde menüleri nasıl ve oyun oynayabiliyormuyuz sıkıntı yaptımı hiç ? Bilen ve kullananlar cevaplarsa sevinirim.
Windows 8 bilgisi olanlar içeri
Bana Göre Final Sürümünde İndir
henüz win 8 tamamlanmadı, bir kaç gün içinde rtm sürümü çıkacak diye haberler var ama şuan için oyun perforansı kötü. normal bildiğimiz başlat menüsü yok onun yerine metro arayüz var. ilk kullananlar için çok zorlayıcı olacak. bence oyun oynyorsan hiç kurma. veya 2. bir işletim sistemi olarak kurabilirsin.
Denemekte de yarar var; ama kötüdür diye bi önyargın oluşmasın.Çünkü deneme sürümünde hâla.
Ben kurup denedim sana şöyle söyleyeyim ki windows 8 metro arabirimi bir süre sonra açılmamaya başlıyor(ayarlar kısmı gibi) bende finali bekle
metro arayüzününden ziyade çok enterasan sorunlar yaşadıklarını idda edenler donanımlarını yaktığını hatta kurulum sonrasında kullanılamaz hale gelen sistemleri olanlar oldu ama bunlar hurafeden öteye gidemedi orasıda ayrı konu çünkü vista döneminde uyu7msuz donanımlar ile kullandığımda benzer sıkıntıları yaşamıştım. şuanki makinamda kurulu ve ilk son kullanıcı ön izleme sürümü yayına konulda 15 dk lık geçen indirme sürecinden sonra kurdum halen stabil halen taş gibi çalışıyor ssd dik ile hatta çok daha mükemmel performansa sahip durumda.
metro arayüzününden ziyade çok enterasan sorunlar yaşadıklarını idda edenler donanımlarını yaktığını hatta kurulum sonrasında kullanılamaz hale gelen sistemleri olanlar oldu ama bunlar hurafeden öteye gidemedi orasıda ayrı konu çünkü vista döneminde uyu7msuz donanımlar ile kullandığımda benzer sıkıntıları yaşamıştım. şuanki makinamda kurulu ve ilk son kullanıcı ön izleme sürümü yayına konulda 15 dk lık geçen indirme sürecinden sonra kurdum halen stabil halen taş gibi çalışıyor ssd dik ile hatta çok daha mükemmel performansa sahip durumda.Eğer gönderme banaysa sana şöyle söyleyeyim ben sistemim yandı demedim ancak metro arayüzüne sahip uygulamalarada giremez oluyor bir süre sonra(ayallar gibi) ve formatlamak zorunda kalıyorum.
sana değil lafım ama demedende duramayacağım yarası olan gocunur durumda dabbe isimli şahıstı her bulduğu parçayı windows 8 ortamında başka çılgın çıkmadı bu forumda ama diğer türk forumlarındada örnekleri mevcut yabancı forumlarda anakart uyumsuzluk sorunu şikayeti dışında bir sorun yok.
aynen öyle mesela benim arkadaşımda bilgisayarını yaktı o şekilde.bildiğin kasadan dumanlar çıktı öyle böyle değil.ben hala korkudan win 8 e denemedim şuanda 7 den gayet memnunumm :) bence biraz daha bekle derim
ben casper ness2200-8f95r hazır pc ile (5 yıllık) hiç kasmadan çok stabil kullanıyorum yükleyeli yaklaşık2 ay civarı oldu Windows 8 Release Previewi hatta şu anda bu gönderiyi İ.e 10 üzerinden gönderiyorum.
Ben 2005 te aldığım PC ye kurdum Şu andada Kullanıyorum Hiçbir Sorun yok Yaklaşık 2-2.5 ay oldu halada taş gibi çalışıyo yani hiç bir sorun yok hatta entrirpise sürümüne geçmeyi düşünüyorum :D
Windows 8 Çok Hızlı Bir İşletim Sistemi.Bence Herkes Bir Bir Windows 8'e Geçecek
ben orijinal windows 8 proffesional 64 bit kullanıyorum ve gayette memnunum.. bi güne kadar daha hiç bir sorun yada sıkıntıyla karşılaşmış deilim, ne donanımsal nede yazılımsal.. Hızlılığı konusuna gelince gözle görülür şekilde bi hız var önceki işletim sistemlerine göre (özellikle açılışta ki bence önemli olanda o zaten, açılırken hızlı açılsın gerisi zaten pc içindeki donanımlarına bağlı).. Metro arayüzüde fena olmamış gayet şık ve değişik duruyor artık alışılmışın otesine gitmekte fayda var :P smart mobile phone kullanıcıları hemen alışırlar çünkü hakikaten metro arayüzündeyken bir mobile phone os unu çok andırıyor.. alışma sürecini geciktirecek tek şey; başlat simgesi olmadığı için onu fazla kullanmaya alışanlar biraz garip hissedebilir.. Yani dieceğim o ki benden her özelliğiyle geçer not aldı ;)
Bende windows 8 enterprize sürümü var yükledim çok güzel ama eksik yanları var daha tam bitmeiş gibi görünüyor içerik olarak win7 ile aynı sadece görseller değişmiş birde aynı telefonda andiroid market gibi microsorft bir mağaza yapmış ve tlf uygulama yüklediğiniz gibi bu mağazasının içerisinde hazır programlar var ücretli ve ücretsiz bunları bilgisayarınıza direk kuruyorsunuz ve aynı tlf kullandığınız uygulamar gibi çalışıyor. yani işin türkçesi win 8 win 7 nin aynısı tek var microsoft cep telefonlarına rakip olarak mağaza özelliği yüklemiş ve windowsa alışılmışın dışında ap ayrı bir heyecan katmış.
Windows 8 gerçekten çok hızlı ve kolay.Sayamayacağım kadar gelişmiş ve pratik özellikleri var.
Metro arayüzüde gayet iyi fakat bazı kullanıcılar eski sürümlerdeki başlat menüsüne alıştıkları için pek beğenmiyorlar halbuki kötü değil.Saydamlık bazı yerlerde var.
Kullandığım:Windows 8 Enterprise