Dün yeni bir tane bilgisayar aldım markası: samsung 350v5c-s0k
yalnız ben windows 8 den 7 geçeceğim lakin bios ayarlarında boot menüsünde cd veyatta flash bellek seçme seçeneği yok
lütfen yardım edin
Dün yeni bir tane bilgisayar aldım markası: samsung 350v5c-s0k
yalnız ben windows 8 den 7 geçeceğim lakin bios ayarlarında boot menüsünde cd veyatta flash bellek seçme seçeneği yok
lütfen yardım edin
Dün yeni bir tane bilgisayar aldım markası: samsung 350v5c-s0kMicrosoft'un sitesinde "Charm bar >Ayarlar > Bilgisayar ayarlarını değiştir > Genel > Gelişmiş Başlangıç" yolu ile girilebildiği yazıyordu.yalnız ben windows 8 den 7 geçeceğim lakin bios ayarlarında boot menüsünde cd veyatta flash bellek seçme seçeneği yok
lütfen yardım
Dün yeni bir tane bilgisayar aldım markası: samsung 350v5c-s0kBurayı okuyun sırasıyla uygulayın..yalnız ben windows 8 den 7 geçeceğim lakin bios ayarlarında boot menüsünde cd veyatta flash bellek seçme seçeneği yok
lütfen yardım
Windows 8 Yüklü Bios üzerinde UEFI Boot ve HDD Üzerindeki GPT korumasının kaldırılması.
F2 ile Bios'a girin Advanced Menüde Fast BIOS Mode = Disable edin Boot Menüde Secure Boot = Disable edin Aynı Menüde OS Mode Selection Seçenegi Açılacak Os Mode Selection = UEFI and Legacy OS olarak seçin Boot Option Priority Ayarlarınıda Yine Boot Bölümünde En Üstte B.O.Priority seçip Boot Option #1 Den Yapıp F10 ile Kaydedin Çıkın ,Cd'yide takmayı unutmayın :)