Microsoft un 3 yıl sonrasına hazırlamayı düşündüğü (windows 8) işletim sistemi hakkındaki ilk genel detayları Chip Online farkıyla BURADA yer vermeye çalıştık.
Bu işletim sistemi için , Kore ve italyanların başarılı yazılımcıları farklı kollardan çalışma yürütecekleri yüksek ihtimalleri arasındayken ,Dünyanın en iyi grafikerleri , Hindistanlı grafikerler,Windows 8 çalışma kadrosunun favorilerinden olacakları kesin. Aslında kısmı çalışmaları başlatacak yazılım kordinatörleri ilk windows 8 ile tanışmış ve Windows 7 - tasarımları hayal etmeye başlamış olduklarını diyebiliriz.
Daha önceden ve yine şimdilerde Windows 7 Transformation paketleriyle karşılaşmak mümkün.Fakat bir geliştirici bununda ötesine geçerek Windows 8 için başlatılması düşünülen dönüştürücüyü meydana getirdi.Görselliğe çok önem verileceği Redmond ve Seattlede deki sistem yapıtı kahramanlarının üzerinde durdukları en büyük temel faktör. Görsellik ve pratik erişim Windows 8 de ciddi bir önem arz edecek . Windows Vista 'da başlayan, Windows 7 'de zenginleşen görsellik, hiç tartışmasız Windows 8 ile çok ciddi bir hal alacak. Şimdiden başlamasının mantığını arama konusundaki, cevap ; dolu dolu bir uzun süreçte, tüm yönleri ve zaman sıkıntısı yaşamadan çalışma düzenin sağlanması , sorunsuz bir işletim sisteminin meydana getirilmesi yattığını düşünebilirsiniz.
Bir geliştirici tarafından meydana getirilen Windows 8 Trns.Pack'te;
Görev çubuğu ,Explorer , Ön yükleme ekranı ,oturum açma ekranı,GUİ değişiklileri göze çarpıyor.
Windows 8 Hakkında gerçek bilgiler ortaya çıktıkça, Bu yeni işletim sistemi evresinede değinmeye ve bilgilendirmeye çalışacağız.
Turkish Developer
Alıntı Link Gösterilmeden Kopyalanamaz !