arkadaşlar windows 8 release yükledim directx 9 yükledim güncel halde fakat combat arms eu adlı oyunu açıp start dediğimde hiç bir görüntü gelmiyor ve masaüstünde öylece bekliyor ekran driveride güncel ne yapabilirim arkadaşlar lütfen
windows 8'de oyunlar hakkında
yaptım arkadaşlar uyumluluk ayarları xp sp3 oldugu halde öyle bekliyor girmiyor windows full güncel ve hiçbir sorun yok directx 11'i bile yeni güncelledim sistem süper ama neden girmiyor windows 7 sağlıklı diyorsunda çok yavaş çalışıyor şahsen günlük format atan bir insan oldugum halde win8 2gün dayandı :)
win 8 henüz yapım aşamasında olduğu için oyunları (bazı programları) genelde açmıyor. açsa bile performansları çok kötü. eğer oyun oynayacaksan win 7 dön.
win 7 yavaş diyorsun muhtemelen cracten kaynaklanıyordur veya kurar iken bir yerde sorun oluşuyordur. diskte hatalar olabilir pc yi dvd den başlatıp win onarde ordan komut isteminden format atıp öyle yükle
Arkadaşlar Bilgisayarımda Online oyunlar oynarken çok donuyor. Lütfen bir yardımda bulunun.
İntel® Core™ i5-2450M
NVIDIA® GeForce® GT630M ,2GB VRAM
6 GB DDR3 Memory
500 GB HDD
-----------------------------
Kardeşler 6 GB Ram var 2 GB Ekran Kartı var . Ama neden Donuyor çözmüş Değilim Ha bu arada Bilgisayarm Dizüstü'dür.
Acil Yardım........