çünkü başkaları belki rahatsız oluyodur
windows 8 den öğğ geldi artık!
- 1
- 2
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
9 mesaj
öğğ ne ? lamerlik ne zaman hackerlik oldu hatırlamıyorum. sızıntılardan bıkman bizi ilgilendirmiyor bence bu üslupla değil de "windows 8 sızıntıları hakkında ne düşünüyorsunuz? bence gına geldi. sizce?" gibimsi üslupla yazsaydın tartışmalar çıkmazdı, Karub'a katılıyorum.
Valla hacı senden gıdım korkmadım. milleti korkutmak içim hackerim mackerım demekle olmuyor bu iş. Site senin mi kardeşş ? İstediğim konuya yazarım. Hiç değilse senin gibi sudan sebeplerde yazmam ve yazmıyorumda ;)
Konuyu şikayet ettim ve tabiki senide.. Umarım banı yersinde site bir post kasıcıdan kurtulur. Ard arda mesaj yazıyorsun.. Gereksiz bir iş.
öğğ ne ? lamerlik ne zaman hackerlik oldu hatırlamıyorum. sızıntılardan bıkman bizi ilgilendirmiyor bence bu üslupla değil de "windows 8 sızıntıları hakkında ne düşünüyorsunuz? bence gına geldi. sizce?" gibimsi üslupla yazsaydın tartışmalar çıkmazdı, Karub'a katılıyorum.karub'a katılacak bir eksik sen kalmıştın zaten
Valla hacı senden gıdım korkmadım. milleti korkutmak içim hackerim mackerım demekle olmuyor bu iş. Site senin mi kardeşş ? İstediğim konuya yazarım. Hiç değilse senin gibi sudan sebeplerde yazmam ve yazmıyorumda ;)vallaha karub gerçekten bir hackerım inanmıyorsan inanma karub ve sen şikayet etsen nolur ben seni şikayet etsem nolur kardeşş ben zaten bu konuyu merakımdan açıyorum sen istediğin kadar şikayet et
Konuyu şikayet ettim ve tabiki senide.. Umarım banı yersinde site bir post kasıcıdan kurtulur. Ard arda mesaj yazıyorsun.. Gereksiz bir iş.beni hiiiiç ilgilendirmiyor
- 1
- 2